Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Δεν είναι όλοι της Ν.Δ ανώμαλοι ,αλλά όλοι οι ανώμαλοι είναι Ν.Δ.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου και του 43χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό του κοριτσιού.

Πρόκειται για τους:

1. ΜΙΧΟ Ηλία του Παναγιώτη και της Γιασεμής, γεννηθέντα την 30-12-1969 στο Αγρίνιο

2. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής.

 

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος παιδοβιαστής εξέδιδε σε «πελάτες» παιδοβιαστές το 12χρονο κορίτσι και μάλιστα εμφανίζονται να έχουν επικοινωνήσει με τον προαγωγό – παιδοβιαστή 213 άτομα με σκοπό το βιασμό του ανήλικου κοριτσιού. Είναι υποχρεωτική  η παρέμβαση εισαγγελέα και η δημοσιοποίηση των στοιχείων όλων εκείνων που – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – εμπλέκονται στις συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις και η παραδειγματική τιμωρία τους με τις ανώτατες ποινές.

 

Τα κατακάθια του πολιτικού συστήματος: δημοσιογράφοι δούλοι, καναλάρχες “ζόμπι”, Ιερώνυμος τραπεζίτης και ένα ακόμη ανώμαλο κτήνος στην αγκαλιά της ΝΔ

 

Απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση με την ατζέντα των "πελατών - κτηνών" που έχει ο παιδοβιαστής Μίχος Ηλίας! Έστειλε "μήνυμα" με την γυναίκα του στους "ενδιαφερόμενους" που έχουν χάσει τον ύπνο τους. "Πες τους πως θα τους πάρω μαζί μου στην κόλαση αν δεν με βοηθήσουν". Αντιπεριφερειάρχης, ιερέας, 2 ηθοποιοί και δικηγόρος μεταξύ των 18 προσώπων που έχουν ταυτοποιηθεί ως πελάτες. Έρχεται αρμαγεδώνας.

 

Παιδεραστία, πολιτική και νέα εποχή...

 

Μια οικογένεια υπεράνω υποψίας

 

Ποιος θα προστατέψει το 12χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό; Σίγουρα όχι οι θεσμοί. Εχει αφεθεί αβοήθητη απέναντι στη μιντιακή βουλιμία

 

 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει είτε νόμιμα, είτε παράνομα να δημοσιευτεί η λίστα των «πελατών». Πρέπει τα πρόσωπα όσων βίασαν την 12χρονη να βγουν άμεσα στη δημοσιότητα. Οτιδήποτε λιγότερο συνεπάγεται με ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ. Εάν όμως μέσα στα 213 άτομα υπάρχουν υψηλά ονόματα ετοιμαστείτε για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Όπως δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας από τις 3 Σεπτεμβρίου που έγινε η καταγγελία, το παιδί δεν παρακολουθείται από καμία κοινωνική υπηρεσία και κανέναν παιδοψυχολόγο! Ξήλωμα κι από την αρχή θέλει αυτό το κράτος...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ ΈΧΕΙ ΚΙΑΛΛΑ 8 ? ΑΔΕΡΦΆΚΙΑ ΚΑΝΤΕ ΣΟΥΜΑ + 213
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΉΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΥΛΑ ΞΕΡΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΨΥΧΟΛΟΓΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΆΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ...Κ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ... ΑΜ! ΔΕΝ!

ΕΎΧΟΜΑΙ!


🗡️⚖️🌞 ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΚΥΡΊΑ! ΤΟ 2005 ? ΤΟ 2007? ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ? ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΗ... ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΊΑ ΠΕΙΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερε – δεν άκουσε – δεν είδε... για τον μαστροπό του Κολωνού ο Πατούλης...

Ανώνυμος είπε...

34 απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ, για ένα Μίνι Μάρκετ, δεν νομίζω πως έχει άλλο προηγούμενο. Και κυρίως, οι αναθέσεις αυτές έγιναν από τα Υπουργεία Υγείας και Ανάπτυξης. Αρχίζει να βγάζει εικόνα το παζλ.

Ανώνυμος είπε...

Μπουρλωτο και σαρια θελει οχι ξηλωμα. Μπουρλωτο και σαρια...

Ανώνυμος είπε...

Ότι έγινε με την κοπέλα που βίασαν στην Θεσσαλονίκη θα προσπαθήσει η κλίκα να κάνει και εδώ ήδη ξεκίνησε η σκατιανα της τηλεόρασης να υπονομεύσει την υπόθεση !για συναντήσεις μιλάνε και όχι για βιασμούς οι ακατανομαστοι

Ανώνυμος είπε...

Ο διατελέσας βουλευτής της ΝΔ Γεωργιάδης. που καταδικάστηκε για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων, ήταν φίλος και σύμβουλος του Μητσοτάκη.
Ο φυλακισμένος για βιασμούς ανηλίκων Λιγνάδης ήταν εκλεκτός του Μητσοτάκη και της Μενδώνη και διορίστηκε με ειδικές διαδικασίες διευθυντής του Εθνικού.
Και ο Ηλίας Μίχος. που η «δράση» του συγκλονίζει αυτές τις μέρες τη χώρα ήταν κολώνα της ΝΔ στον Κολωνό. θα μας σοκάρουν ολοένα και περισσότερο για το ποιοι εμπλέκονται». «Ποιους καλύπτουν και δεν δίνουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 213 βιαστών και υποψήφιων βιαστών της 12χρονης;»

Ανώνυμος είπε...

Και να δωσουν τα ονοματα και τι εγινε; Τι θα αλλαξει δηλαδη; Θα τους τιμωρησετε στις επομενες εκλογες; Στις μεθεπομενες παλι θα τους ξαναψηφισετε! Θα αλλαξουν αρχηγο κομματος και θα τον κανετε πρωθυπουργο! Με τους ιδιους σαπιους υπουργους και βουλευτες! Ο,τι γινεται δηλαδη απο τον καιρο της μεταπολιτευσης!
Ειμαστε σαπια κοινωνια καταλαβετε το! Τη δεκαετια του 60 και του 70 ο κοσμος θα ηταν κατα χιλιαδες εξω απο τα δικαστηρια ζητωντας τα κεφαλια τους! Ειδατε καποιον απο ολους εμας να κουνησει την κωλαρα του; ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...