Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Αντέχεις;

Πρόκριση-«θρίλερ» για τον Α.Γεωργιάδη στους «16» τουρνουά τένις στη Φιλοθέη – Η επική περιγραφή του!

 

 

«ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ η ελαιοπαραγωγή στην Ελλάδα γιατί οι Αλβανοί φεύγουν από τη χώρα...» -

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα σας κανει ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και σας φτυνει καταμουτρα. Δεν βρεθηκε ενας να δωσει λυση ......

Ανώνυμος είπε...

Φτύνει εμάς και εσένα σε αφήνει απ' έξω; Αυτό μας λες δηλαδή φίλε ανώνυμε; Μπας και είσαι δικός τους και μένεις στην απ' έξω; Αν όχι τότε γιατί δεν κάνεις εσύ την αρχή ρε μάγκα για να δούμε πόσο επαναστάτης είσαι; Όλοι από το πληκτρολόγιο ελεύθεροι και ''εξεγερμένοι'' το παίζετε, αλλά δεν βλέπω εγώ κανένα να βγαίνει στους δρόμους να τους κυνηγάει...

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΆ... ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΠΟΙΟΝ; ΑΑΑ!ΥΤΟΝ! 1-0🤣

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ.

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ Κ ΜΙΑ ΒΌΛΤΑ ΑΠΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟ Κ Η ΑΝΆΠΤΥΞΗ...ΤΟΥΡΙΣΤ! ΤΟΥΡΙΣΤ! ΜΠΕΑΤΛΕΣ ΜΠΕΑΤΛΕΣ ΛΟΝΤΟΝ ΛΟΝΤΟΝ...ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ 🤣

ΚΑΡΝΑΒΆΛΙΑ Ε! ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ!ΜΕ ΤΗΝ ΨΛΙ ΤΗΝ ΜΟΥΖΙΚΑΝΤΑ
ΑΝΆΞΙΟΙ ΣΑΤΑΝΟΒΛΑΚΕΣ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΜΠΑΛ ΣΑΤΑΝΙΛΑ ΚΑΡΓΑ.ΟΡΝΙΘΕΣ ΘΕΡΙΝΉΣ ΝΥΚΤΌΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 4 Οκτωβρίου 2022 - 12:37 π.μ., μου αρεσεις φιλε, μπραβο σου. Προσωπικα πιστευω ο,τι ολοι μεσα μας εχουμε οργη, οχι μονο για την τωρινη κατασταση, αλλα να πω την αληθεια, δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση του εκαστοτε κυβερνωντα οταν θα ξεσπασει η θυελλα. Το ποτε θα γινει, τα εχει πει αναλυτικοτατα ο ο Γεροντας Παισιος, και οποιος τον εχει μελετησει με Πιστη και Αγαπη, καταλαβαινει Τα Λεγομενα Του και γνωριζει τα σημεια για το ποτε θα συμβει αυτο.
Χθες ειδα ενα βουλευτη μαλλον του Πασοκ ή του Συριζα (προερχομενου απο το Πασοκ) στον Σκλαβενιτη μαζι με την συζυγο του. Γνωστος αρκετα, οχι απο τα πρωτα ονοματα, δυστυχως δεν μπορεσα να θυμηθω το ονομα του οσο κι αν εψαξα αργοτερα στο google δεν μπορεσα να τον βρω. Χεσμενος ηταν, με κοιταξε φευγατα δυο φορες να δει αν τον καρφωνω αλλα εκεινη τη στιγμη δεν μπορουσα να θυμηθω που τον ειχα ξαναδει, νομιζα ο,τι ηταν πρωην καθηγητης μου, ισως ενας απο τους πολλους πρωην συναδελφους μου. Χεσμενος ηταν κυριολεκτικα!
Φοβουνται και τον ισκιο τους οταν βρεθουν απροστατευτοι αναμεσα σε απλο κοσμο. Οι λεονταρισμοι τους στο γυαλι της τηλεορασης πανε περιπατο οταν ειναι εξω απο την "προστασια" της γυαλας τους. Κοτοπουλα!
Τελος παντων, ειχα πολλα στο μυαλο μου εκεινη τη στιγμη, το πως να καταφερω με τα λιγοστα χρηματα μου να παρω οσο γινεται περισσοτερα πραγματα, να κρατησω χρηματα για να πληρωσω παραλληλα και τα γαμησιατικα απο τα παγια εξοδα, και δεν μπορεσα να τον κεφαρω εκεινη την στιγμη οπως θα του επρεπε. Βασικα δεν ημουν καθολα σιγουρος αν ηταν παλιος μου γνωριμος ή ηταν ενα κομματοσκυλο του κερατα και δεν ειχα καθολου ορεξη να ανοιξω την οποιαδηποτε κουβεντα. Και επειδη με γνωριζω ο,τι αρπαζω παρα πολυ ευκολα και μπαινω κατευθειαν στα κοκκινα, προτιμησα να μην αποσπασω την προσοχη μου απο τα γαμησιατικα που επρεπε να διεκπεραιωσω στην εντελεια. Μαλακια μου το ομολογω.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ 3:06 ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΉ, ΖΕΕΕΝΝΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΌΓΕΛΟ! ΑΗ ΑΜ ΝΟΤ (ΑΧ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΊΣ ΕΔΩ?ΑΠΟ ΘΕΙΑ ΣΙΚΆΓΟ ΤΑΙΝΙΑ ΑΗΑΜ ΒΕΡΗ ΒΕΡΗ ΧΟΛΟΣΚΑΣΜΕΝΗ) ΧΣΤΚ!

ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΣ ΣΤΑ ΚΌΚΚΙΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤ.ΔΙΑΘΕΣ.ΝΑ ΚΑΡΠΑΖΟΝΕΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΆ ΧΑΛΑΡΆ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣ ΠΟΥΣΕ? ΜΩΡΗ ΛΑΜΟΓΙΟΚΟΥΦΑΛΑ? ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΑ
ΚΑΡΠΑΖΑ ΑΛΆ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...