Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Τρίχες.Θα συνεχίσουν να παίζουν τις κουμπάρες.

Όλοι έχουν ...έχουν ...έχουν, αλλά προς το παρόν μαλώνουν με ....σφεντόνες. Δεκάδες χιλιάδες οι νεκροί και από τις δύο πλευρές όπως λένε αλλά .....δεν θα  χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα μας. Αυτοί δεν λένε  ότι έχουν e-bomb που δεν σκοτώνουν κοσμάκη; αυτοί δεν λένε για στέλθ και άλλα ...εξωγήινα; που είναι; Μήπως όλα αυτά είναι μία μπαρούφα για να είναι τρομοκρατημένος ο λαός; Είναι δυνατόν να έχεις στην διάθεση σου «όπλα»  που δεν σκοτώνουν τον κοσμάκη και να προτιμάς εκατόμβη νεκρών ;Προς το παρόν μας λένε για την τορπίλη που σηκώνει τσουνάμι πεντακοσίων μέτρων, και άλλα καταστροφικά για όλους κόλπα..

Όλοι φεύγουν από την Ουκρανία: Μετά τις χώρες του CSTO, την Κίνα και το Ιράν εκκενώνουν και οι Ιταλοί – Τι έρχεται;

Η ιταλική πρεσβεία στην Ουκρανία, προέβη πριν από λίγη ώρα σε έκτακτη προειδοποίηση, προτρέποντας τους Ιταλούς πολίτες να αποφύγουν να ταξιδέψουν στη χώρα.

«Βόμβα» από το Der Spiegel: Η προειδοποίηση των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών για τον Πούτιν και τα πυρηνικά.

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel για τις προειδοποιήσεις από τις μυστικές υπηρεσίες στη γερμανική βουλή.

 

Προειδοποίηση Ρωσικής Πολιτικής Άμυνας σχετικά με πυρηνική επίθεση.


Β.Πούτιν: «Παγκόσμια καταστροφή» μία απευθείας σύγκρουση του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία

Ενώ όταν γίνετε δι΄αντιπροσώπων δεν τρέχει τίποτα.

Η Ρωσία εκτόξευσε στρατιωτικό δορυφόρο την ώρα που Κίνα κ.α χώρες καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία. Kάτι μεγάλο έρχεται;

 

Η Ρωσία θα επιφέρει το καθοριστικό πλήγμα στην Ουκρανία! Στρατηγός Σουροβίκιν: ”δεν θυσιάζω άλλους Ρώσους στρατιώτες η Ρωσία διαθέτει επαρκή δύναμη και τεχνολογία για να επιβάλει ολοσχερή παράδοση στην Ουκρανία.” Επίκειται θανάσιμο χτύπημα που θα κρίνει τη μάχη!!!

 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ρωσία μαζί με τις συμμαχικές δυνάμεις από πολλά κράτη πολεμούν την CABAL.
Θέλει τέχνη ο πόλεμος αυτός και ο ΠΟΥΤΙΝ μαζί με τον Τραμπ τα καταφέρνουν τέλεια για την ώρα.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σας ,
καμια πυρηνικη δεν θα πεσει γιατι απλα δεν υπαρχουν.
Μονο φοβος υπαρχει.
Και αν δειξει το καναλι οτι επεσε , οπως τα αεροπλανα στους πυργους , ποιος φοβισμενος θα παει να το διαπιστωσει.
συγχαριτηρια και καλη δυναμη
tuluba

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή σκέψη

Ανώνυμος είπε...

Και οι δυο πυρηνικες που επεσαν στην Ιαπωνια το 45 μουφα ηταν, κανενας δεν εχει πυρηνικα, ουτε το Ισραηλ ουτε η Γαλλια ουτε η Βρεττανια ουτε το Πακισταν, η Ινδια η Κινα ποσο μαλλον οι ΗΠΑ και οι πειναλεοι Ρωσσοι.
Και τα πυρηνικα εργοστασια στη Βουλγαρια και στην Ουκρανια που εσκασαν ηταν ατμολεβητες με πελλετ, και η ραδιενεργεια που μετρησαν σε ολη την Ευρωπη ηταν απο πιπερι κοκκινο καγιεν που ξεφυγε απο το Θιβετ απο το οινομαγειρειο του Δαλαι Λαμα μια μερα που φυσαγε.
Και βασικα το ανηλικο παιδακι που βιαστηκε κατα συρροη απο ολους τους μπασταρδους "οικογενειαρχες" εφταιγε γιατι τριγυρνουσε στους δρομους.
Και περιμενεις τωρα εσυ να δεις ασπρη μερα σε τουτο το μπουρδελο για χωρα με τετοια λαμπρα μυαλα που μας εχουν κυκλωσει!
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ! ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ, ΠΑΤΑ ΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

O Έλληνας το πάει πάντα στο άλλο άκρο εάν πει κάποιος κάτι.Ετσι δεν είναι 6.34; Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχει τίποτα, αλλά τι υπάρχει και υπάρχουν όλα όσα λένε.

Ανώνυμος είπε...

🤣🤣🤣 ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ... ΠΡΟΚΎΠΤΟΥΝ?! ΟΛΑΥΤΑ?

ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ?

ΑΝΑΠΑΡΆΓΕΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΔΙΆΦΟΡΟΙ... ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΟΤΙ ΛΈΕΙ Η ΤΙ ΒΙ.

ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΧΏΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΙΚΆ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ? ΠΛΑΚΑ ΚΆΝΕΤΕ ΕΤΣΙ?

ΕΙΝΑ ΑΑ ΔΗΛΑΔΗΣ ΆΚΡΩΣ ΑΠΌΡΡΗΤΑ!
ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ Μ... ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ.

ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΠΊΣΤΗ ΥΠΟΜΟΝΉ 🇬🇷

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει, οφειλω να ζητησω συγγνωμη απο το παλληκαρι γιατι ηταν ευγενεστατο αλλα με οσα ακουμε βλεπουμε διαβαζουμε μας εχουν φτασει σε παρακρουση και αυτος δεν φταιει για το ξεσπασμα μου. Συγγνωμη αδερφε, αλλα εχω παθει παρακρουση με οσα βλεπω γυρω μου, υπαρχει τοση αποχαυνωση και απο ατομα που εννοειται ο,τι ειναι απο σχολες πανεπιστημια και εχουν συναναστραφει με κοσμο ανοιχτομυαλο και βλεπω κατι ιδεες εξωφρενικες, ολα καλως καμωμενα!
Δηλαδη και τις μανες μας να γαμ@@@@με, φυσικο επακολουθο το εχουν!

Ανώνυμος είπε...

11:43 ΣΧΌΛΙΟ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΛΈΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΈΡΕΣ...ΜΟΝΟ! ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΈΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΆΠΟΙΑ ΑΥΤΟ!

Α! ΕΠΊΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΈΤΕ ΑΥΤΌ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΊΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 90ΧΡ.ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΟΝΤΟΛΑΓΝΙΑ(ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΛΕΒΟΥ ΦΡΑΝΣΕ ΜΑΚΑΡΟΝ)🤣
ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...