Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Ενα ένα τα λαμόγια «αποσύρονται» για να ξεκοκαλίσουν με την ησυχία τους .

Ντόμινο εξελίξεων έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για αγορά «κόκκινων» δανείων από εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο διαγραμμένος πλέον βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης αλλά και τα όσα αναφέρθηκαν περί απευθείας αναθέσεων από τα ΕΛΤΑ. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γιώργος Κωνσταντόπουλος για λόγους «προσωπικής ευθιξίας».

 Ανακοίνωση για την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΤΑ Γιώργου Κωνσταντόπουλου εξέδωσε το Υπερταμείο, μετά το ντόμινο εξελίξεων που προκάλεσε η διαγραφή του Ανδρέα Πάτση από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από τις καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις και για την αγορά «κόκκινων» δανείων.

«Το Υπερταμείο, μόλις έγιναν γνωστά τα δημοσιεύματα για το θέμα των ΕΛΤΑ, προέβη αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διερευνήσει όλες τις διαστάσεις της υπόθεσης.

Ανδρέας Πάτσης: Διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής - Παραιτήθηκε ο επικεφαλής των ΕΛΤΑ

 

Άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού που το ήξερε από το 2020 .

Αληθεύει ότι ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης είναι συνέταιρος 70-30 στην εταιρεία Elite executive transoportation με τη σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα; Ο υιός Πάρις Πάτσης, 30 ετών, είναι επίσης στέλεχος της ΝΔ και μάλιστα αρμόδιος επί των κόκκινων δανείων. λερναία Υδρα λέμε. Ο Πατσης εκτός από τα δάνεια των πολιτών που τα αγόραζε στο 1/12 της τιμής τους, χρέωνε 19.800€ για κατασχετήρια!

 

Γνώριζαν στην κυβέρνηση ότι είχε απευθείας αναθέσεις απο τα ΕΛΤΑ από τον Ιούνιο του 2021,

 

Όλοι ήξεραν στο Μαξίμου για τα "έργα και τις ημέρες" του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση (κουμπάρου του Πέτσα) και όλοι τον κάλυπταν! Αναγκάστηκαν να τον διώξουν μόλις βούιξε ο τόπος. Τα "κρυφά" 4,3 εκατ ευρώ που δεν δικαιολογούνται, οι απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ και το deal των 66.000.000 ευρώ με την τράπεζα Πειραιώς που πρέπει να ερευνήσει ο εισαγγελέας.

 

 

Αρνείται να παραδώσει τη βουλευτική έδρα ο Πάτσης...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡ@ΔΑ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ

ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΆΕΙ... ΚΙΑΥΤΟΣ

ΟΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΞΗΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ!!!

ΥΠΟΜΟΝΉ

Ανώνυμος είπε...

Παραιτήθηκε και ο επικεφαλής των ΕΛΤΑ μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Πατση-Πιερακακη.Η παραίτηση υποβλήθηκε στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΣΥΠ Α.Ε.(κοινώς υπερταμειο)στο οποίο ανήκουν τα ΕΛΤΑ.Ποιος ειναι Διευθυνων Συμβουλος στην ΕΕΣΥΠ (Ελληνικη; Εταιρεια Συμμετοχων και Περιουσιας ΕΕΣΥΠ),γνωστή και ως Υπερταμειο? ο Γρηγόρης Δημητριαδης!!!
Είναι απλή συνωνυμία και σατανική σύμπτωση. Ευτυχώς έσκασε το σκάνδαλο Πατση και ξεχάστηκε το σκάνδαλο του Μαραβεγια που 'χε σκάσει και ξεχάστηκε το σκάνδαλο του Δημητριάδη και οι Υποκλοπές. Να δούμε μεθαύριο ποιο σκάνδαλο θα σκάσει και θα ξεχαστεί και ο Πατσης.

Ανώνυμος είπε...

🤣🤣🤣 ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΆΣΤΗΚΕ

ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ ΞΗΛΩΜΑ... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΑ... ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΤΑ ΤΌΤΕ...

ΠΡΟΣΕΧΏΣ ΤΑ ΚΑ ΒΛΥΤΕΡΑ!
🗡️⚖️🚓

Ανώνυμος είπε...

Ο Αδωνις έκοβε κι ο Πατσης έραβε.
Με λίγα λόγια και απλά, η Πειραιώς έδωσε δάνειο στον Πατση για να αγοράσει τα κόκκινα δάνεια του κόσμου στο 10-15% της αξίας τους και στη συνέχεια να πλειστηριάσει τα σπίτια για να βγάλει λεφτά. «Αγόρασα κόκκινα δάνεια της Πειραιώς με δάνειο από την Πειραιώς»! Με δυο λόγια: H Πειραιώς κάλεσε τον Πατση του έδωσε δάνειο 4,3 εκ., να φτιάξει εταιρεία και να αγοράσει «κόκκινα δάνεια» 62 εκ.της Πειραιώς με δανεικά λεφτά!
Ας μου εξηγήσει κάποιος τη λογική με βάση την οποία μια τράπεζα πουλάει ένα μη εξυπηρετούμενο δάνειο πχ 15.000€ για 1.000€ σε εισπρακτικές σαν αυτή του Πάτση, αλλά αρνείται από τον ίδιο τον δανειολήπτη να το αποπληρώσει με τα ίδια χρήματα απευθείας. Ηξεραν όλοι τη δουλειά του Πατση. Ηξεραν όλοι ότι άρπαζε τα σπίτια του κόσμου, αλλα ο Κουλης τον ταιζε σπίτι του και η Ντορα τον ειχε αγκαλιά. Τωρα που πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη ανακάλυψαν ότι είναι άθλιος. Για τη ΝΔ δεν πειράζει να είσαι κλέφτης αρκεί να μην σε πιάνουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...