Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Ο «εκτσογλανισμός» της πολιτικής ζωής .... «Ολα βαίνουν καλώς»

Στα «θρανία» κάθονται αυτό το Σαββατοκύριακο οι 150 περίπου πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας σε όλη η χώρα σε αίθουσα του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου πραγματοποιείται η Σύνοδος των Προέδρων Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών (Δ.Ε.Ε.Π.) και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος. Σχεδόν το σύνολο των υπουργών της Κυβέρνησης πραγματοποιούν δεκάλεπτες ομιλίες ενώπιον των γαλάζιων στελεχών σχετικά με το χαρτοφυλάκιό τους, συνοψίζοντας τα πεπραγμένα της μέχρι τώρα θητεία τους και στη συνέχεια απαντούν σε ερωτήσεις, απορίες, αλλά και προβληματισμούς που προκύπτουν στη διάρκεια της συζήτησης....με τους πολίτες.

Κυβέρνηση: Ισορροπίες και διλήμματα στον δρόμο προς τις κάλπες.

 

H Nουδούλα υποσχέθηκε  «όλα στο φως» Υποκλοπές: μαυρίλα. Siemens:αθώοι. Novartis:σκευωρία Δολοφονία Καραιβάζ:στο αρχείο.  Μαφιόζικες εκτελέσεις: Κουκούλωμα. Λιγναδης:ζει ελεύθερος ανάμεσα μας.

 

Η υπόθεση των Σεπολίων ανέδειξε πόσο φτωχή είναι η χώρα σε μέσα και θεσμούς προστασίας των θυμάτων, τα οποία κατά τα άλλα παροτρύνει να σπάσουν τη σιωπή

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Ηρακλειο θρηνει δυο νεκρους, οι καταστροφες τεραστιες, και οι Νουδουλιτες του ταξιδακια για ενημερωση για το τι θα λένε στα τοπικα ζώα.
https://www.facebook.com/manos.kalokiris.9

Ανώνυμος είπε...

Apostolos Gatsias
Καλιγουλαs και Μητσοσκατακηs-YouTube

Ανώνυμος είπε...

ΠΉΓΕ Ο ΠΕΤΣΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΩΡΑ? ΑΠΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΈΣΑΝΕ?

ΚΟΙΤΆΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΡΆ

ΑΓΩΓΕΣ?! ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΏΡΑ...
ΤΩΡΑ ΕΙΝ ΑΡΓΆ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπηκα χθες στον στον τοπικο μετεορολογικο σταθμο της Σητειας αμεσως μετα που ειδα το εκτακτο βιντεο του Ιωσηφ Παπαδοπουλου απο την περιοχη και ειχε ριξει 4850 λιτρα βροχης ανα τετραγωνικο μετρο!
Δηλαδη εριξε σχεδον πεντε κυβικα νερο (5.000 λιτρα) σε καθε ενα τετραγωνικο μετρο γης! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...