Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Ενας - ένας παίρνουν σειρά.

Βιασμός 12χρονης: Σε διαθεσιμότητα ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, που συνελήφθη για την υπόθεση


Αυτός είναι ο τέταρτος βιαστής της 12χρονης στον Κολωνό – Διοικητικός υπάλληλος σε νοσοκομείο


Εργαζόμενος σε φαρμακαποθήκη είναι ο 33χρονος οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΠΑΜ στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (16/10) και  ο 36χρονος Νίκος Κοντάρης που συνελήφθη για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ο πέμπτος μέχρι στιγμής συλληφθείς – έχουν συλληφθεί άλλοι τρεις για βιασμό και η μητέρα της 12χρονης για μαστροπεία.

 

 

Γείτονας του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου κατέθεσε σε συμβολαιογράφο λίστα με ονόματα "επωνύμων" που έβλεπε να φεύγουν αγκαλιά με το 12χρονο κορίτσι από το Supermarket. "Να μοιράσετε την κατάθεση μου στους δημοσιογράφους αν πάθω τίποτα".

 

Στα ίχνη του bodybuilder «Μαρία» & του… μεσήλικα «Ελένη» – Οι φρικιαστικοί διάλογοι


 


Ευθύμιος Κλωθάκης! Του πέρασαν χειροπέδες μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο από ταξίδι στην Γερμανία. Ο 34χρονος γόνος πάμπλουτης οικογένειας είναι και αυτός στην λίστα των "ανθρώπων" που βίασαν την 12χρονη στον Κολωνό.

 

 

ΤΑΡΑΧΗ από τον Ρουβίκωνα! «ΣΤΕΙΛΤΕ μας τα 213 ονόματα των βιαστών να τα δημοσιεύσουμε εμείς...»

 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

36χρονος, συνδικαλιστής της ΝΔ σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής σε διοικητική θέση, είναι ο τέταρτος συλληφθείς και κατηγορούμενος για βιασμό του 12χρονου κοριτσιού. Τουλάχιστον είναι εμβολιασμένος… Τα πρόσωπα των 2 μπάτσων βιαστών πότε θα δημοσιευθούν; Οι 2 βιαστές αστυνομικοί και οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι βιαστές για όσα χρόνια είναι σε διαθεσιμότητα θα παίρνουν τον μισό μισθό τους.Είπατε τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

🤮🤮🤮

Ανώνυμος είπε...

Τον... απαύτωσαν κι αρρώστησε, κι ούτε γιατρό δε φώναξε. Ο μπίν κιαρατάς....

Ανώνυμος είπε...

Πόσο Κούγια θα αντέχουμε πια; Πρωτοφανής δήλωση του, για καταγγελλόμενο βιασμό από αστυνομικούς. «Η κοπέλα ικανοποίησε τη φαντασίωση της» Αι σιχτιρ Πρωί πρωί

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...