Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Αυτή έχουμε, γιατί αυτή μας αξίζει .

Η ΠτΔ Α.Σακελλαροούλου «έπαιζε» με το κινητό της ενώ τα στρατεύματα παρήλαυναν μπροστά της!


Οργή στην Θεσσαλονίκη για την συμπεριφορά της Κ. Σακελλαροπούλου!

 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται «παράδοξα» η Κατίγκω.

Αυτοί σας αξίζουν ραγιάδες!

 

Ναύπακτος: Ρεζιλίκια! Πλακώθηκαν στην εξέδρα των επισήμων για τη…θέση.

 

Νάξος: Μία και μοναδική μαθήτρια παρέλασε στον Απόλλωνα

 

Η τελευταία παρέλαση για τον μικρό Τάσο στο Μαθράκι - Εκφοβισμό καταγγέλλει η μητέρα του

 

28η Οκτωβρίου: Η έπαρση της σημαίας στο Καστελόριζο και οι ευχές από την κυρά Ρηνιώ στην Κίναρο

 

Η συγκίνηση στην παρέλαση των δύο μαθητών στην Γαύδο -

 

Ο ρόλος της ΠτΔ δεν είναι «διακοσμητικός» όπως η ίδια νομίζει και πρέπει να τον σέβεται όπως επίσης θα πρέπει να σέβεται τα εκατομμύρια Ελλήνων που έχυσαν το αίμα τους στο παρελθόν για να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το Έθνος.

 

Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Μετά τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης "στήθηκε" στα μικρόφωνα για δηλώσεις ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζώρτζ Τσουτσουνης και μας μίλησε ...για την Ουκρανία. Μέχρι και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που έκανε την περιγραφή έμεινε έκπληκτος. "Για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό".


 

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κούλης πήρε τα ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 από τα νησιά, λέγοντας ότι θα τα αντικαταστήσει με τα Marder και στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Σολτς δήλωσε ότι τα Marder θα πάνε στον Έβρο. Άρα, τα νησιά θα μείνουν ακάλυπτα, όπως ήθελε ο Ερντογάν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν την επιλέξαμε εμείς οι πολίτες ούτε όλα τα κόμματα της βουλής συμφώνησαν. Πάντως αφού δεν έβγαζε αφρούς από το στόμα που έβλεπε την ελληνική σημαία, άκουγε τον εθνικό ύμνο και τα εθνικά εμβατήρια. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσα ηρεμιστικά θα πήρε πριν την παρέλαση και πόσους ψυχίατρους θα πληρώσει ο Έλληνας πολίτης για να ηρεμήσει η Κατίγκο. Παίξε με την γάτα σου, είναι δωρεάν αγχολυτικό.

Ανώνυμος είπε...

Ολα μια χαρα ειναι, το σχεδιο βαδιζει κατα γραμμα, πρεπει να σφιξουν οι κωλοι και θα σφιξουν μια και καλη. Και δυο κεφτεδες ανα ατομο την εβδομαδα. Αλλαγη ηθελε ο κοσμος, πενηντα χρονια αλλαγη και προοδο ψηφιζε ο κοσμος, ερχεται μια αλλαγη ξεγυρισμενη. Και η προεδρος, επιλογη μας ηταν, μια χαρα ειναι για το μπουρδελο που της δωσαμε να προεδρευει.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν όμως σε καμία εβραιομασωνική μάζωξη θα ήταν τύπος και υπογραμός.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται να βγαίνεις και να λες πως σήμερα γιορτάζουμε το υπερήφανο ΟΧΙ που είπε η Ελλάδα στους Ναζί και παράλληλα να στέλνεις όπλα σε Ναζί. Έχουν μαζευτεί οι φασίστες που κυβερνούν και λένε χρόνια πολλά ο ένας στον άλλο γιορτάζοντας τις μάχες κατά του φασισμού, στην διάρκεια των οποίων οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι ήταν με τους φασίστες. Η καλύτερη χώρα στο σύμπαν

Ανώνυμος είπε...

😃 🇬🇷

ΑΧΙΛΛΈΑΣ ΜΙΧΑΛΕΣ ΑΞΙΟΣ! ΜΑΘΗΤΗΣ 2011


ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ

Ανώνυμος είπε...

Μποξέρ σκοτώνει με μια γροθιά 76χρονο επειδή του κάνει παρατήρηση για το ψάρεμα, 24χρονος μαχαιρώνει στην Βαρυμπόμπη 17 φορές 60χρονο για μια θέση σε ουρά καντίνας ,όχι στην Μπογκοτά της Κολομβίας στην Μπογκοτά των Βαλκανίων την Αθήνα. Μεγαλοστέλεχος της γερμανικής εταιρίας RHEINMETALL που έδινε μίζες στον μακαρίτη Άκη Τσοχατζόπουλο κατάφερε και τρύπωσε στο Μέγαρο Μαξίμου και συναντήθηκε με τον πολιτικό απατεώνα Κούλη Μητσοτάκη για νέα εξοπλιστικά προγράμματα που θα μας κάνουν πάλι περήφανους...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...