Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Πριν ακούσετε τι λέει,πάρτε τα ηρεμιστικά σας.

 

Τροπολογία σκάνδαλο για τα κόκκινα δάνεια κόντρα σε απόφαση του Αρείου Πάγου.

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Δανειοληπτών- Καταναλωτών, μιλάει στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 για τροπολογία σκάνδαλο και ωμής κατάργησης απόφασης του Αρείου Πάγου, με την οποία μπλοκάρει ο πλειστηριασμός κατοικιών από κόκκινα δάνεια, για λογαριασμό ξένων εταιρειών και οργανισμών από εγχώριους εργολάβους.

Επί της ουσίας, η επίμαχη τροπολογία, την οποία αναμένεται να καταθέσει το υπουργείο Οικονομικών εντός των επόμενων ημερών, φαίνεται  να «λύνει τα χέρια» των εταιρειών διαχείρισης δανείων για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Είχε προηγηθεί απόφαση του Αρείου Πάγου που ξεκαθάριζε πως οι εν λόγω εταιρείες, γνωστές ως servicers, δεν δικαιούνται να προχωρήσουν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δανειοληπτών και αυτό γιατί δεν είναι οι πραγματικοί κάτοχοι των δανείων, αλλά λειτουργούν ως «εργολάβοι» των ξένων funds.

Κι αυτό γιατί είναι δεδομένο ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου θα έφερνε μπαράζ προσφυγών από δανειολήπτες που έχασαν τις περιουσίες τους από πλειστηριασμούς που διενήργησαν οι servicers αξιώνοντας τεράστια ποσά σε αποζημιώσεις.


 

"Μαστίγιο και καρότο" για τράπεζες και servicers από το ΥΠΟΙΚ

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΆΚΥΡΟ! ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΎΚΟ

ΜΑΥΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΈΣ ΧΆΛΙΑ ΜΕ ΛΆΘΟΣ! ΚΙΝΉΣΕΙΣ...

ΟΡΜΑΤΕ! ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! ΟΡΘΑ! ΤΊΜΙΑ, ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!! DNA

ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε φιλε, οι κινεζοι κλεφτες θα γινουν;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...