Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Κοτσωνάτος ο Κύριος Παύλος.

Ο κύριος Παύλος, ο «Πρώτος Κύριος» της Ελληνικής Δημοκρατίας

Αυτό που μου αρέσει είναι η χαιρετούρα των τσολιάδων και στον γκόμενο.Γιατί περί αυτού πρόκειται., και ας τον αποκαλούν  για λόγους ευγένειας σύντροφος.

 

 

Η ΕΥΠ εκτελεί εντολές και συμβόλαια. Είναι οφθαλμοφανές. Κάνει μπάμ και πεθαίνεις.


Ας πατήσει κάποιος το κουμπί.

 


 

 Οσα έγιναν στη δεξίωση στο Προεδρικό για τον Ολλανδό βασιλιά και την βασίλισσα Μαξίμα σε 50 φωτό. 


 Ποιος είναι αυτός ο λέτσος με τα σανδάλια ρε παιδιά; 

 

 Είναι αυτή εμφάνιση για το Προεδρικό Μέγαρο;; Μπήκε χωρίς να τον σταματήσουν στην είσοδο –

 

 

Ο εξευτελισμός -και τύποις- της Δημοκρατίας: Οι σαγιονάρες του Ευμορφίδη και η έλλειψη σεβασμού στον Ελληνικό Λαό

 

 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

🤣🤣🤣 ΧΆΛΙΑΓΟΥΙΝ


(Α ΜΩΡΕ ΕΎΖΩΝΕΣ ΤΟ ΔΈΧΕΣΤΕ?!)

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να ζουσε η Μαλβινα... να εβλεπε το βλαχομπαροκ που μας αρμοζει. Παρατηρησε τη φωτογραφια στην οποια ο κλαρινογαμπρος Μπακαλογατος χαιρετιζει τη διμετρη βασιλισσα και απο διπλα του πλησιαζει η γνωστη ευεργετιδα να χαιρετισει τον διμετρο βασιλεα. Παρατηρησε τον αντιδραση, λιγο ακομη και θα χτυπιοταν στο πατωμα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Διηνεκη έχετε κάποια πρόβλεψη να μάς κάνετε για τις εκλογές; Θα καθησει ως την τελευταία στιγμή ο μητσοτακης; Τι κακό μάς βρήκε Θεέ μου;

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧ αυτη τη φωτο με τα σανδαλια δεν την ειχα δει!!!!!!! Ρε ειμαστε για πολυ τον πουτσο παρταλαδες λεμε!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπήρχε και ένας περαστικός στην εκδήλωση. Είδε φως και μπήκε.

Ανώνυμος είπε...

Πωλ Ευμορφίδης: Ο «αντισυμβατικός» Mr. Coco Mat, που πήγε στο Προεδρικό με... σανδάλια . Την επόμενη φορά θα πάει με κατεβασμένα τα σώβρακα ως σούπερ «αντισυμβατικός». Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ ο μη αντισυμβατικός..

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας πήγε τέλη Ιουλίου με βερμούδα και σαγιονάρες στο Προεδρικό Μέγαρο σε πρόβα ενόψει της δεξίωσης για την 48η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας και αργότερα φόρεσε το επίσημο κοστούμι του. Ο άλλος πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο αρχές Νοεμβρίου στη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, φορώντας «ένα χαλαρό πράσινο πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι. Μάλιστα, συνδύασε το outfit του με... σανδάλια». Έγιναν και οι δύο viral.

Για τον πρώτο είπαν (ο Άρης Πορτοσάλτε π.χ.) «Αυτό είναι ντροπή, ντροπή για την ημέρα, ντροπή προς το πολίτευμα, ντροπή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά που επέτρεψαν σε αυτόν τον κύριο να μπει μέσα. Τι να πω».
Για τον δεύτερο είπαν «Ένας εναλλακτικός και πιο… ροκ επιχειρηματίας στη δεξίωση για το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας». Ο ένας ήταν ο κορυφαίος βιολιστής της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, μουσικός και συνθέτης Ιωάννης Στρατάκης, για τον οποίο «κάποιοι έφθασαν στο σημείο να απειλούν ακόμη και τη σωματική μου ακεραιότητα και να μου στέλνουν μηνύματα πως δεν σέβομαι τους Θεσμούς». Ο άλλος ήταν «ο ιδρυτής της Coco Mat, Παύλος Ευμορφίδης», ο οποίος «έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ολλανδία και είναι προσωπικός φίλος του βασιλιά Γουίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας» και ήταν απλά «ο άνθρωπος που «έκλεψε» την παράσταση με τα σανδάλια του στη δεξίωση».
Για τον πρώτο ακόμα κι όταν δόθηκαν εξηγήσεις, υπήρξαν δημοσιογράφοι που επέμεναν ότι «μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο δεν κυκλοφορούμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Τελεία». Για τον δεύτερο ειπώθηκε με μία δόση θαυμασμού ότι «έσπασε τα πρωτόκολλα και το… Savoir vivre».

Ανώνυμος είπε...

Δεξίωση προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας παρέθεσε την Δευτέρα η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου!!!
Βρωμοπόδαροι στο Προεδρικό μέγαρο?
Γιατί όχι!
Η ξεφτίλα δεν έχει πάτο!
Την άλλη φορά ας πάνε σαν τον σούπερμαν! Με το βρακί έξω από τα παντελόνια....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...