Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ και το Κουλό στην κοσμάρα του.

Ένα νέο «τρικ» παρατηρείται όλο και περισσότερο στα σούπερ μάρκετ  εν μέσω ενεργειακής κρίσης και ακρίβειας, και με τους καταναλωτές να πιέζονται. Μπορεί στα ράφια του σούπερ μάρκετ να εμφανίζονται τα ίδια προϊόντα αλλά διακρίνονται σε μικρότερες συσκευασίες.

Σε τρόφιμα, απορρυπαντικά και άλλα προϊόντα, αυτό που αλλάζει είναι η ποσότητα. Δεν φτανει που οι πολίτες πληρώνουν ΑΚΡΙΒΌΤΕΡΑ , αγοράζουν και μικρότερη ποσότητα.

Σε αυτό το κλίμα, οι καταναλωτές, τον τελευταίο καιρό, βρίσκουν όλο και περισσότερα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ σε μικρότερες συσκευασίες, τη  στιγμή που η ακρίβεια μαστίζει τα νοικοκυριά, η «συρρίκνωση του πληθωρισμού», όπως λέγεται, είναι ένα τέχνασμα που εφαρμόζουν όλο και περισσότερες βιομηχανίες για μεγαλύτερο κέρδος.

Οι σοκολάτες στα ράφια του σούπερ μάρκετ μικραίνουν, οι συσκευασίες του καφέ είναι πιο ελαφριές, οι δόσεις που αναγράφονται στα κουτιά απορρυπαντικών γίνονται λιγότερες.

 

Η (ελληνική) ΦΕΤΑ (Π.Ο.Π) φθηνότερη με ίδια τιμή με εδώ στη Πολωνία. ...

 

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο «καλάθι του φτωχού» μετά τις αντιδράσεις

 

Μετά τα σούπερ μάρκετ το «καλάθι του φτωχού»… επεκτείνεται σε φούρνους και κρεοπωλεία

 

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΣΑΞΑΝ ΟΛΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ DNA !!! ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ❗

ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ...
ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΤΑ ΣΟΥΠΕΡ? ΠΛΑΣΤΙΚΆ ΌΛΑ ΣΧΕΔΌΝ

🗡️⚖️ ΕΚΠΛΉΞΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Σαπίλα γιατί ξεχνάμε γρήγορα Θυμάστε τη μπίζνα Μαραβέγια? Με 5.000€ μπήκε στον Αναπτυξιακό του φίλου Άδωνη πήρε προ έγκριση για 4.200,000εκατ. Και προ έγκριση από Τράπεζα για 6.500,000εκατ. δάνειο Σύνολο:11μύρια ο γαλάζιος βουλευτής Εσύ κοινωνία? Πάρε το καλάθι του φτωχού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...