Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Τον διέγραψαν ...προληπτικά

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε το στέλεχός του ΑΝΤΩΝΙΟΖΑ ΑΝΤΩΝΗ  χωρίς φυσικά να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του.

Ειδικότερα, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή στελέχους του κόμματος, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης, κύκλοι του υπουργείου διευκρινίζουν πως ο υπουργός δεν παρείχε καμία ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχός του.

Η ενημέρωση δεν έγινε, σύμφωνα με το υπουργείο, διότι: πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απάντησε πως η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια.

Ο 54χρονος ΑΝΤΩΝΙΟΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ,  είναι κάτοχος διαδικτυακής διεύθυνσης, που εμπλέκεται στην αρρωστημένη ιστορία του Κολωνού. Βάσει των επίσημων στοιχείων συνομίλησε με την ανήλικη (στις 19 Ιουλίου 2022) επί 12 λεπτά «προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής» και έστειλε το τηλέφωνο της 12χρονης σε ακόμη τρεις χρήστες.

 

ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ! «54ΧΡΟΝΟΣ, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, "συνομιλούσε" με με την 12χρονη στον Κολωνό...»

...

 

Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Αντωνιοζα για την εμπλοκή του στη λίστα και πήγε μόνος του στη ΓΑΔΑ!

 

Ομολογία Θεοχαρόπουλου: Διαγράψαμε τον Αντωνιοζα επειδή το μάθαμε από την εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...