Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Τι γίνεται με τους διαπλεκόμενους ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ;


Και μια δική μας ερώτηση. Μήπως μπορεί ο κύριος Βρυώνης να μας πει πόσο κόστισε η διαφημιστική πανελλαδική προεκλογική καμπανια του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ; την έκανε η εταιρία του; Εάν ναι, Σε ποιο όνομα εκοπησαν τα τιμολόγια ; Από ποιον πληρώθηκε; Αυτά για αρχή.

Τώρα τι έχει γίνει στο παρασκήνιο ...δεν ξέρουμε! Όπως και να έχει αυτά τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα και δεν πρέπει να συμβαίνουν... Ούτε οι μεν να υπερβαίνουν τα όρια της εντός πλαισίων κριτικής και αποκάλυψης με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, αλλά ούτε οι δε επειδή διαπλέκονται με τον χρήμα και την εξουσία να ακολουθούν κανιβαλικές μεθόδους εξόντωσης... Σε κάθε περίπτωση...στην Ελλάδα έχουν χάσει το μέτρο πολλοί και διάφοροι... στην πολιτική , στο επιχειρείν , στο κράτος , τον συνδικαλισμό , την δημοσιογραφία ...ακόμα και στο διαδίκτυο! Μόνο που εδώ δεν τιθασεύεται το πράγμα...και η φίμωση ακόμα και σε χώρες σκληρών δικτατορικών καθεστώτων...δεν επιβάλλεται με τρόπους και μέσα όπως στα άλλα μέσα... Και το διαδίκτυο είναι το μέλλον...Όσοι πιστεύουν ότι είναι μόδα...ζουν σε άλλη εποχή ! ΤΕΛΟΣ

H απομάκρυνση Παπαγιάννη από το "Αποκαλυπτικο" Δελτίο και το ΕXTRA, που θα ανακοινώσει σε λίγο σε ξενοδοχείο της περιοχής του Κάραβελ όπου έχουν συνάντηση ο δημοσιογράφος και ο καναλάρχης, ίσως να δημιουργήσει προβλήματα στην θεαματικότητα του αλλά και στη δομή του, μια και αποτελεί την ραχοκοκαλιά του ενημερωτικού τομέα του καναλιού. Στην αρχή σκέφθηκαν τον ΧΙΟ...Αλλά δεν περπάτησε. Τώρα ψάχνει στον Αlpha και από αυτούς που έφυγαν ή θα φύγουν...Αλλά θα πάνε Και μην ξεχνάμε οτι απο το blog και την μπλογκόσφαιρα μάζευε τηλεθέαση!!!! Πάντως Καψαμπέλης Τάνια και Παπαδόπουλος μένουν!

Eπιβεβαιωθήκαμε πλήρως οτι ο Παπαγιάννης ..είναι παρελθόν στο Κανάλι ΕXTRA3

Ψάχvει για αντικαταστάτη του Παπαγιάννη...ο Βρυώνης !

Tελειώνουν τον Παπαγιάννη και από το EXTRA3)

"ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ" ΤΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ).

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ!

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ PRESSMME ΣΤΗΝ REAL MEDIA...

Πολύς κόσμος «μαζεύτηκε» και άρχισε να μυρίζει. Χατζηνικολάου, Κουρηδες Μυτιληναίοι Βρυώνηδες Τριανταφυλόπουλοι, και δεν συμμαζεύεται. Και στο καπάκι η απόλυση του Παπαγιάννη. Έχει ενδιαφέρον το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...