Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Ο «προστάτης» της αστυνομίας. Την «εκαψε»


Για έλλειψη σαφών θέσεων απέναντι στο ζήτημα των μεταναστών κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης από το βήμα της Βουλής. Ο κ. Καρατζαφέρης επέκρινε όσους κατά καιρούς τον χαρακτήρισαν “ακραίο” και “φασίστα”. Επικαλούμενος έκθεση του ΟΗΕ για το μεταναστευτικό, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην εφήμερίδα “ΠΑΡΟΝ”, δήλωσε ότι οι μετανάστες θα αποτελέσουν σε έξι χρόνια από τώρα μείζον πρόβλημα για την Ελλάδα. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να παρομοιάσει γειτονιές της Αθήνας με τα γκέτο στο Μπρόνξ και το Παρίσι

Με αφορμή το πρόσφατοι χτύπημα εναντίον τον αστυνομικών στην Κυψέλη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφησε σαφείς αιχμές απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ ότι υποθάλπουν τους κουκουλοφόρους. “Λέτε ότι είναι γελοίο να καταπολεμάς κουκουλοφόρους. Ωστόσο, εκείνο που προσωπικά θεωρώ γελοίο είναι να τους υπερασπίζεσαι”, δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης απευθυνόμενος προς τον κ. Αλαβάνο.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της Ελληνικής Αστυνομίας, κατηγόρησε τόσο την κυβέρνηση όσο και την αξιωματική αντιπολίτευση ότι με τις αποφάσεις τους την οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση. “Η Αστυνομία αναζητά τη χαμένη της αξιοπρέπεια. Πρέπει να τη θωρακίσουμε και να της δώσουμε σαφείς κανόνες”, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Τέλος, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, εξέφρασε την ικανοποίηση του ότι παραδέχτηκε έλλειμμα ασφάλειας των πολιτών. “Είμαστε μια χώρα φοβική. Θα βαθμολογηθείτε, κύριε πρωθυπουργέ, με καλό βαθμό, μόνον εάν αντιμετωπίσετε σωστά την εγκληματικότητα”, είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...