Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Έρχονται οι παγκόσμιοι συνωμότες της Μπιλντεμπερκ


Το τριήμερο 14 – 15 και 16 Μαΐου στον Αστέρα της Βουλιαγμένης έχουν την ετήσια σύνοδό τους τα μέλη της λέσχης Μπίλντεμπεργκ όπου έχουν προσκαλέσει και παρατηρητές. Αυτό το κάνουν άλλωστε κάθε χρόνο. Απαγορεύεται αυστηρά η παρουσία δημοσιογράφων και ό,τι συζητείται μένει απόρρητο.

Η Λέσχη δημιουργήθηκε το 1954 και πήρε το όνομά της από το πρώτο ξενοδοχείο που έγινε η συναγωγή των μελών της. Όλοι, άνθρωποι με πόστα, σε όλους τους τομείς των χωρών τους. Την ονόμασαν άτυπη Παγκόσμια Κυβέρνηση που οι αποφάσεις της διαβιβάζονται στις Κυβερνήσεις προς εκτέλεση.

Ιδρυτικό μέλος της και πρώτος Πρόεδρός της υπήρξε ο επί σειρά πολλών ετών σύμβουλος σε θέματα Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Μπρεζίνσκυ. Ψυχή της δημιουργίας της και κινητήριος δύναμη, ο μεγαλοτραπεζίτης των Παρισίων και μέλος της πανίσχυρης οικογένειας Ρότσιλδ.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου που παρέστη στην περυσινή σύνοδο στην Τουρκία λέει ότι δεν πρόκειται για τίποτα σοβαρό αλλά για ένα θίνκ – τάνκ σόου. Με λίγα λόγια μια συγκέντρωση για παγκόσμιο κους – κους. Βέβαια δεν ξέρουμε τι γνώμη έχουν για την Λέσχη και άλλοι Έλληνες πολιτικοί και όχι μόνον, που παρέστησαν σε διαφόρους Συνόδους της, όπως ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο Γιώργος Παπανδρέου και άλλοι.

Η λέσχη Μπίλντεμπεργκ ανεβάζει και κατεβάζει Κυβερνήσεις, προωθεί όσους πιστεύει ότι θα είναι πιστοί εκτελεστές των σχεδίων της. Δεν είναι απλά Κυβέρνηση αλλά παγκόσμια υπερ-Κυβέρνηση. Είναι πάνω ακόμη και από την Τριμερή και τους άλλους σκοτεινούς και καταχθόνιους οργανισμούς.

Αν θυμάστε μετά την λήξη της Συνόδου της Λέσχης στην Αθήνα, ο τότε Αμερικανός Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε προαναγγείλει την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μόλις άνοιξαν οι πόρτες αμέσως μας είπε ότι τον Οκτώβριο θα έχετε αλλαγή Κυβέρνησης.

Εκ των ιδίων σου λόγων και έργων κρίνω σε δούλε πονηρέ. Τώρα δεν ξέρω τι μας ετοιμάζουν στην περιοχή. Πάντως, κάτι καλό δεν νομίζω. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

ο Χένρυ Κίσινγκερ ως μόνιμο μέλος, είναι λάτρης του κουτσομπολιού οι βασίλισσες της Ολλανδίας και της Ισπανίας, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ. ο Μπρεζίνσκυ και όλα τα παγκόσμια λαμογια επίσης το ίδιο. Οπότε λογικά έρχονται να συνευρεθούν για να κάνουν ένα απλό κουτσομπολιό. Ρε παιδιά μην τους παρεξηγούμε τους ανθρώπους και φανταζόμαστε ότι συνωμοτούν. Πιθανόν με την ευκαιρία να συζητήσουν και για την τιμή της ντομάτας και του μπρόκολου.

2 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Η σκληρότερη οργάνωση όλων των
εποχών.Το σημαντικότερο για εμάς
είναι το ποιους θα προσκαλέσουν
στη σύναξη τους,κυρίως από τους
πολιτικούς μας....

dhmhtrhs είπε...

Ένα πολύ καλό άρθρο γι' αυτή τη μαύρη διεθνή από τον Κλεάνθη Γρίβα:
http://www.zougla.gr/news.php?id=3325
Προσέξτε τον τελευταίο πίνακα με τις ελληνικές συμμετοχές

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...