Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΣΟΥΤΑΡΙΣΕ τον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ από εκπρ. Τύπου ο ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙΣ



Σύμφωνα με πληροφορίες που μας δίνει η εφημερίδα το Καρφί http://digital.stokarfi.gr/default.htm ο Καρατζαφέρης απέπεμψε τον Βελόπουλο.
Τελικά τι έγινε με τον Βελόπουλο; Τον απέπεμψε ο Καρατζαφέρης; Και αν τον απέπεμψε για ποιο λόγο το έπραξε; Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τί γίνεται σε αυτό το κόμμα.
Ούτε εξηγήσεις δίνονται ούτε κάποια δικαιολογία παρουσιάζουν. Ο λαός που τους ψηφίζει δεν πρέπει να γνωρίζει τα πεπραγμένα; Πρέπει να γνωρίζουμε τι είδους Δημοκρατικές Διαδικασίες ακολουθούνται στο κόμμα αυτό. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Καρατζαφέρης αναστέλλει τις αρμοδιότητες των στελεχών του όποτε θέλει .Είναι όμως καλό να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι σας Κύριε Καρατζαφέρη ,αφού όπως διατείνεστε και λέτε δεν φοβάστε τίποτα ,ποιος ήταν ο λόγος που στραφήκατε ενάντια στον Βουλευτή σας Βελόπουλο;

Πάντως ένα είναι το σίγουρο : Διαφωνίες μόνο και συγκρούσεις.

http://ventetta.blogspot.com/

Το γιατί θέλει ψάξιμο. Ισως να φταίει το «σκληρό»έως υβριστικό άρθρο που ανάρτησε ο γραμ. οργανωτικού ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ για τους αστράτευτους. Εμείς το είχαμε αναδείξει το θέμα στις 9 Μαΐου με τίτλο «Εκβιάζει» τον βουλευτή του ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ; Ασφαλώς και το έμαθε ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ. πιθανόν να του είπαν ότι πίσω από αυτό κρύβεται ο βελοπουλος και έτσι επήλθε η «ρήξη και ανατροπή».Γιατί είναι πολύ παράξενο το timing του δημοσιεύματος, για να είναι σύμπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...