Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Θα πάει στον "Αστέρα" η Νίκη Τζαβέλλα;


Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ 14.05.2009 οπισθόφυλλο, στήλη ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ του Θεόδωρου Χατζηγώγου

Ξέρετε ποια είναι η μεγάλη αγωνία των στελεχών του ΛΑΟΣ σήμερα, αύριο & μεθαύριο που συνεδριάζει η περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ στον "Αστέρα" της Βουλιαγμένης; Να μην σκάσει μύτη η 65χρονη Νίκη Τζαβέλλα, που ο Καρατζαφέρης έβαλε στην πρώτη θέση του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.
Εμείς οι παλιοί δημοσιογράφοι που κρατάμε Αρχείο, ξέρουμε ότι η (Φερε)Νίκη ήταν παρούσα & στην πρώτη συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ στην Αθήνα, που έγινε επί πρωθυπουργίας του Μητσοτάκη(22 έως 25 Απριλίου 1993)& πάλι στον "Αστέρα" της Βουλιαγμένης!..
Η κ.Τζαβέλλα(που ουδέποτε έκρυψε ότι είναι "παιδί" του Κ.Μητσοτάκη)έχει παραστεί & σε άλλες συνεδριάσεις της κοσμαγάπητης Λέσχης, που κατά τα άλλα καταριώνται με κάθε ευκαιρία οι φίλοι βουλευτές του ΛΑΟΣ Κυριακός Βελόπουλος & Άδωνις Γεωργιάδης...
Η μεγάλη πλάκα έγινε τη νύχτα της Τρίτης στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα στον "Alter" με θέμα τους λαθρομετανάστες: Ο Ελληνόψυχος Άδωνις κατηγορούσε τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο ότι χρηματοδοτείται(μέσω "Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι")από τον Ουγγρο-Εβραίο μεγαλοχρηματιστή Σόρος.
Παραπέμπω το φίλτατο Άδωνι στα "Νέα" της 23ης Μαϊου 2003,όπου περιγράφεται η διάλεξη που έδωσε ο Σόρος την προηγούμενη ημέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών: Πρώτη & καλύτερη(εκπροσωπώντας την Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη)η κ.Νίκη Τζαβέλλα,που ήταν από τα ελάχιστα πρόσωπα που δέχτηκε να συναντήσει εκείνο το βράδυ ο πολύς Σόρος!.. Τι έχεις να πεις, αγαπητέ φίλε Κυριάκε Βελόπουλε, που εδώ & 2 χρόνια έχεις... αποκαλύψει ότι το "Ίδρυμα Κόκκαλη"(του οποίου αντιπρόεδρος υπήρξε επί χρόνια η κ. Τζαβέλλα)έδωσε υποτροφία στο σημερινό ανθέλληνα υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Μιλοσόσκι;

Νίκη Τζαβέλλα, ήταν από τα ελάχιστα πρόσωπα που δέχτηκε να συναντήσει εκείνο το βράδυ ο πολύς Σόρος!

Να το δούμε και αυτό. Από έξω από το άντρο της «συμμορίας» να διαδηλώνει η νεολαία ενός κόμματος που έχει βάλει επικεφαλής μια που είναι θαμώνας εντός.

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Άκρως επικίνδυνα και περίεργα
τα απόκρυφα τεκταινόμενα στον
Αστέρα?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...