Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Αποφάσισε ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. δεύτερος ο ΠΛΕΥΡΗΣ τελευταίος ο Γεωργίου

ΟΧΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Ο Καρατζαφέρης έχει πει για την ευαγγελική ρήση «και οι έσχατοι εσωνται πρώτοι.» αλλά στην προκειμένη περίπτωση λόγω «ανάγκης» την αντιστρέφει κάνοντας την «οι πρώτοι εσωνται έσχατοι» και βάζει τον πρέσβη Γεωργίου ως «τιμητικά» δήθεν από δεύτερος στην λίστα που ήταν στις προηγούμενες πίσω από αυτόν, τελευταίο στο ευρωψηφοδέλτιο. με αυτόν τον τρόπο ασφαλώς κάνει πράξη και το «ρήξη και ανατροπή». Ασφαλώς θα του είπε ότι τον χρειάζεται εδώ κ.λ,π και ότι θα πάρει την θέση του ΠΛΕΥΡΗ που «μετακομίζει» μέσω ευρωψηφοδέλτιου στας Ευρώπας αλλά ξέχασε να του πει ότι χρειάζεται και μια άλλη προϋπόθεση. Να βγάλει δυο ευρωβουλευτές πράγμα ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. κλ.π Οπότε «κλάφτα Γεώργιε » που λένε. Τον στέλνει έμμεσα ως άχρηστο υλικό σπίτι του. θα τρέξει για τις εκλογές, λόγω άμεσου ενδιαφέροντος να βγουν δυο ευρωβουλευτές, και να πάρει μετά την «θέση του» στην ελληνική πλέον βουλή, ως επιλαχών μετά τον Πλέυρη, αλλά «δυστυχώς» τα στατιστικά μέχρι στιγμής λένε αλλά. Ο πλέυρης θα παραμείνει εδώ, και αυτός θα έχει χάσει το τραίνο για τις Βρυξέλλες. Στην δεύτερη θέση αποφάσισε ο μεγάλος ΗΓΕΤΗΣ «αναγκαστικά» να βάλει τον Θανάση τον Πλευρη λόγω των μεγάλων αποχωρήσεων από την «σκληροπυρηνική» πτέρυγα του κόμματος του με τις μπούρδες περί ρετιρέ. Πολυκατοικιών, και διαφόρων άλλων τινών, ελπίζοντας με αυτό τον τρόπο στην «εξαπάτηση» τους, την «επιστροφή», και υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του εκ μέρους των .Γιαυτο το λόγο σε μερικές περιφέρειες θα βάλει και «χουντοβασιλογερμανοτσολιάδες» μήπως και αλιεύσει ακραίους δυσαρεστημένους και περισωθεί από το ναυάγιο. Εάν δεν έλθουν όπως τα υπολογίζει; Υπάρχει το άλλοθι. Φταίνε οι «υποψήφιοι» και καθαρίσαμε. Ασφαλώς ο Πλευρης δεν είναι χαζός και τα ξέρει όλα αυτά. Ξέρει ότι ως δεύτερος δεν βγαίνει και ότι είναι ένα καλό δόλωμα για τους «φίλους» του, να εξαπατηθούν και να υπερψηφίσουν το ΛΑ.Ο.Σ, όπως ΞΕΡΕΙ ότι έχει και πολλές συμπάθειες στους ακραίους αποχωρήσαντες. Μήπως ρισκάρει παρά πολύ την φήμη του για τον χοντρό; Θα φανεί ΣΥΝΤΟΜΑ. Ο χέρι χερις πάντως αύριο το μεσημέρι θα ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις που πήρε κοιτώντας τον καθρέπτη στο σπίτι του, αφού μόνο αυτός γνωρίζει και αποφασίζει ποιους θα βάλει στο ευρωψηφοδελτιο ΤΟΥ,

Κυκλοφορούν φήμες για Τζαβέλα και Τομαή ΑΛΛΑ σίγουρο δεν είναι ακόμα τίποτα.

Η επικεφαλής του ΛΑΟΣ θα είναι μια που υπηρέτησε όλα τα...αφεντικά

Η Νίκη Τζαβέλλα επικεφαλής του ΛΑ.Ο.Σ.-AxiaPlus

Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ!

ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΛΑ, Γ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,Θ.ΠΛΕΥΡΗΣ,Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ η τετράδα του ΛΑ.Ο.Σ στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!


1 σχόλιο:

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ε. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ είπε...

ΙΧΝΟΣ γεια σου….
Όχι μόνο 2 αλλά και 3 βουλευτές μπορεί να πετύχει ο ΛΑ.Ο.Σ. στις Ευρωεκλογές την 7η Ιουνίου 2009. Η 3η έδρα του ΛΑ.Ο.Σ. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο κ. Καρατζαφέρης γνωρίζει πολύ καλά την δουλειά του. Δεν είναι καλό να προτρέχετε διότι στο τέλος θα χάσετε την αξιοπιστία σας σαν μπλόκ κι αυτό κάνει κακό σε όλους εμάς που ενημερώνουμε τα μπλόκ μας.
Λίγο ρέγουλα πιστεύω πως δεν βλάπτει. Σίγουρα προηγήθηκαν πολλές συζητήσεις μεταξύ Προέδρου και Πλεύρη και Γεωργίου, πριν παρθούν κάποιες αποφάσεις. Δεν έγιναν όλα τόσο αιφνίδια και με το «διατάζω και αποφασίζω» όπως εσείς περιγράφετε. Αυτά δεν υπάρχουν στον ΛΑ.Ο.Σ. και για να σας το λέω εγώ κάτι γνωρίζω.
Έχετε φτάσει στο σημείο να καταντάτε τις Ευρωεκλογές πιο κους – κους από την Eurovision. Έλεος πια. Το θέμα δεν είναι ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι και γιατί, αλλά τι θα προσφέρουν οι νεοεκλεγμένοι Ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. για την Πατρίδα μας μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Τουλάχιστον οι Ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις υπέρ των συμφερόντων τις πατρίδας και γι’ αυτό δεν χρειάζονται αποδείξεις. Σημεία προδοσίας τουλάχιστον δεν θα δείξουμε όπως κάνουν όλα τα υπόλοιπα «γαλανόλευκα» κόμματα.
Βέβαια επειδή οι υποψήφιοι του ΛΑ.Ο.Σ. θεωρούνται ως οι μεγαλύτεροι «αντίπαλοι» Ευρωβουλευτές για τους υπόλοιπους Έλληνες Ευρωβουλευτές των υπολοίπων κομμάτων, επειδή ακριβώς τους χαλάνε την σούπα (δηλ. τα ήδη προσχεδιασμένα Εθνικά ξεπουλήματα), γι’ αυτό και προσπαθείτε όλοι σας να απαξιώσετε τις επιλογές του Προέδρου μας.
Δεν θα πιάσει όμως το κολπάκι σας… οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι αυτή τη φορά και αυτό θα το δείτε μόνοι σας… ειδικά εσείς του ΙΧΝΟΣ που ούτε καν δεν πιστεύετε για την απόκτηση μιας 2ης έδρας του ΛΑ.Ο.Σ. στην Ευρωβουλή.

Σωκράτης Ε. Αντωνακάκης
Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ. Κρήτης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...