Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Ο Καρατζαφέρης «όμηρος» των διαπλεκόμενων. Η Τζαβέλα επικεφαλής.


Από ότι δείχνουν τα γεγονότα μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να αποφύγει την «ομηρία» σε αντάλλαγμα της μεγάλης προβολής που του κάνουν. Αλλά όταν σου «επιβάλουν» τα άτομα στο ψηφοδέλτιο που θα παρουσίασης για να ψηφήσουν οι ψηφοφόροι σου τόσο «ωμά» αυτό ξεπερνά τα πολιτικώς επιτρεπόμενα όρια. Μιλάμε για το αν τελικώς είναι η κυρία Νίκη Τζαβέλα ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ. Ασφαλώς στην πολιτική τίποτα δεν είναι δωρεάν. Όλα έχουν κάποιο κόστος. Απο την ρηξη και ανατροπή όμως με τα διαπλεκόμενα, ενθυμούμενοι το ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ (κοκκαλης-Λαμπράκης-Σημίτης) η το Ε.Κ.Α.Β (εμφιετζογλου-κοκκαλης-Αλαφούζος-Βαρδινογιάννης) με τα συνθήματα δηλαδή που εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του και τον βάλανε στην βουλή; Μέχρι να είναι επικεφαλής η γνήσια εκπρόσωπος τους είναι η μεγάλη κολοτουμπα. Τώρα εξηγείται και η τεράστια απασχόληση των Μ.Μ.Ε με το πρόσωπο του. Παραθέτουμε αποσπασματα από δημοσιεύματα για του λόγου το αληθές διότι εμείς θα μιλάμε με στοιχεία για το πολιτικό παρελθόν της Νίκης Τζαβέλα. Είναι μια υπερδραστήρια γυναίκα που φροντίζει πάντα να κάνει το παιχνίδι των «μεγάλων» αφεντικών μας. Έπαιζε και με τον Μητσοτάκη και με τον Σημίτη. ΚΑΙ με τον Κοκκαλη και με τον Κυριακου. Αντιπρόεδρος στην Ο.Ε.Ο.Α. "Αθήνα 2004 η Νίκη Τζαβέλλα, αντιπρόεδρος της Intracom, πρόεδρος οργανισμού (ΟΑΕΔ?) επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη! αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη, π. Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ διευθύντρια της διεθνούς ανάπτυξης του Αντέννα για τα βαλκανια. Δηλαδή έχει περάσει ήδη από τους Ομίλους Κόκκαλη, Μυτιληναίου και Κυριακού. Αντιπρόεδρος της Intracom για μεγάλο χρονικό διάστημα, Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, οτι σύντομα η κα Νίκη Τζαβέλλα, θ' αντικαταστήσει τον Μίνωα Κυριακού, όταν εκείνος επιλέξει να περάσει σε πιο cool καταστάσεις. Εδώ να μην ξεχάσουμε την στιγμή της αλήθειας και τις σχέσεις βοριδη, κυριακου, γλυξμπουρκ, Μητσοτάκη, και. λοιπών, και μέσα στις υπό πρόταση γυναίκες για επίτροπος στην Ευρώπη επί Σημίτη.

Πρώην συνεργάτης της οικογένειας Λάτση, βασική συνομιλητής του πρώην προέδρου της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, και επί σειρά ετών επισκέπτης των διαδρόμων της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ.


Η Ν. Τζαβέλλα επίσης «έπαιζε» και στον χώρο του ΠΑΣΟΚ αφού είχε διατελέσει πρόεδρος σε μεγάλο Οργανισμό επί Ανδρέα Παπανδρέου. Στην συνέχεια την αξιοποίησε ο Στ. Μάνος όταν ήταν υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών επί Κων/νου Μητσοτάκη.



Αποσπασματα:


Για τον καλό μεσάζοντα μια γνωριμία δεν πάει ποτέ χαμένη.
Το 1999, μέσω του Θόδωρου Τσουκάτου, Σκόλνικ και Μωραΐτης απευθύνθηκαν στη Νίκη Τζαβέλλα, αντιπρόεδρο του «Αθήνα 2004», για να προωθήσουν τουριστική επένδυση του Απελ στην περιοχή Χαμολιά, κοντά στη Βραυρώνα. Η Τζαβέλλα υποστήριξε το πρότζεκτ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Εμεινε όμως η καλή προσωπική σχέση Σκόλνικ-Τζαβέλλα. Το 1999 η Τζαβέλλα παραιτήθηκε από το «2004» και έγινε αντιπρόεδρος στην Ιντρακόμ του Σωκράτη Κόκκαλη. Το 2004 ανατέθηκε, για δέκα χρόνια, στην Ιντραλότ, εταιρεία του Ομίλου Κόκκαλη, το τυχερό παιχνίδι KINO στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τον Δ.Μωραΐτη, «μεσάζων στη δουλειά ήταν ο Σκόλνικ». Ο Σκόλνικ είναι βέβαιο ότι στο παρελθόν πέρασε και από τις Φιλιππίνες, όπου λέγεται πως ανακατεύτηκε με τον θησαυρό του Μάρκος...
Πριν από λίγες εβδομάδες, η Ιντραλότ ανέλαβε τον ηλεκτρονικό τζόγο του Ισραήλ. Δεν γνωρίζουμε αν ο Σκόλνικ έβαλε και ’δω το χεράκι του. Οπως είπαμε, σπανίως μαθαίνουμε τις επιτυχίες των μεσαζόντων...

Το εγχειρίδιο του καλού μεσάζοντα

Αλλαγές στην κυβέρνηση υποσχέθηκε ο κ. Σημίτης, αμέσως μετά τις εκλογές, με νέα και ξεκούραστα στελέχη, ώστε να δοθεί νέα ώθηση στην προσεχή τετραετία. Αλλαγές όμως δεν πρόκειται να γίνουν στην κυβέρνηση αλλά στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού αποτελεί πλέον για τη νέα κυβέρνηση τον πρωταρχικό στόχο της. Ετσι στις προθέσεις του κ. Σημίτη είναι να αναβαθμίσει το υπουργείο Πολιτισμού και βεβαίως να αναδιοργανώσει και την Οργανωτική Επιτροπή του «Αθήνα 2004», αφού ως τώρα έχουν σημειωθεί ορισμένες ανεξήγητες καθυστερήσεις, γεγονός που έχει ενοχλήσει τον Πρωθυπουργό. Δεν αποκλείεται φέρ' ειπείν να δοθούν αυξημένες αρμοδιότητες στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Κ. Λαλιώτη, να αναβαθμισθεί σε διευθύνοντα σύμβουλο η κυρία Νίκη Τζαβέλλα ή ακόμη και να λυθεί το συμβόλαιο με τον κ. Μπακούρη.

Την πιο ενδεικτική περίπτωση αποτελεί ο ιδιοκτήτης της ΙΝΤΡΑKΟΜ κ. Σ. Kόκκαλης, ο οποίος είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε ευθεία σύγκρουση με τη Ρηγίλλης. Ο ίδιος είναι στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο της πολεμικής της κατά της διαπλοκής και η Ν.Δ. δέχεται μονίμως την πολεμική των μέσων ενημέρωσης που επηρεάζει. Παρ' ολ' αυτά ο κ. Kόκκαλης την τελευταία περίοδο έχει αναλάβει πρωτοβουλία προσέγγισης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με στόχο να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών και να αποκατασταθούν κάποιοι δίαυλοι επικοινωνίας. Η πρωτοβουλία αυτή εκδηλώνεται είτε μέσω ατόμων που έχουν στενές σχέσεις με τον μεγαλοεπιχειρηματία, όπως η πρόεδρος του «Ιδρύματος Kόκκαλη» και πρώην βουλευτής-στέλεχος της Ν.Δ. κ. Νίκη Τζαβέλλα, που πρόσφατα σύμφωνα με πληροφορίες βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του κ. Kαραμανλή, είτε μέσω της αποστολής των κατάλληλων «μηνυμάτων» προς την πλευρά της Ρηγίλλης, όπως οι εκτιμήσεις σε κλειστό κύκλο πολύ στενών συνεργατών του ιδιοκτήτη της ΙΝΤΡΑKΟΜ ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει κλείσει τον κύκλο της και η Ν.Δ. βαδίζει προς την εξουσία.


Παγκαλος Και το τελευταίο για την κα Νίκη Τζαβέλλα. Εγώ την είδα προχθές στη δεξίωση του Προέδρου, ήταν υγιεστάτη και ευτυχώς ξεπέρασε το προσωπικό και οικογενειακό πρόβλημα που είχε και δραστηριοποιείται από ό, τι ξέρω σε μια σειρά από δραστηριότητες. Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να τις μεταφέρω δημοσίως. Η πείρα της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες προφανώς Θα αξιοποιηΘεί απόλυτα.


Η κυρία Νίκη Τζαβέλα, πολύ γνωστή και δυναμική παρουσία στον επιχειρηματικό χώρο κυρίως, μπαίνει δυνατά σε αυτόν των ΜΜΕ και αναλαμβάνει στον ΑΝΤ-1 μια πολύ σημαντική θέση στον όμιλο... * Ο επίσημος τίτλος της, θα είναι διευθύντρια της διεθνούς ανάπτυξης και οι αρμοδιότητές της θα έχουν να κάνουν με τη διαρκώς συνεχιζόμενη εξάπλωση του ομίλου στις χώρες των Βαλκανίων αλλά και τη γειτονική Τουρκία. Εκεί δηλαδή όπου ο ΑΝΤ1 επιχειρηματικά, «γκαζώνει» κανονικά, και με το ενδιαφέρον του για την αγορά της τουρκικής εταιρίας ΜΜΕ ATV Sabah…


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Καταρχήν ο Σημίτης έδωσε νέα πνοή στην αντιδεξιά γραμμή του Παπανδρεϊσμού ρίχνοντας τα κύρια πυρά του όχι στον Καραμανλή, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά στο Μητσοτάκη. Ο Σημίτης έχει διαλέξει ως βασικό χώρο των επιχειρημάτων του ενάντια στη ΝΔ την εποχή της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, δηλαδή την ευρωπαϊκή εποχή και την ευρωπαϊκή γραμμή της ΝΔ. Την ώρα που ο Σημίτης υποτίθεται ότι προσεγγίζει την Ευρώπη, την ίδια στιγμή οι υπουργοί Πολιτισμού του, η Βουλή, στην οποία υποτίθεται ότι κυριαρχεί, και η Νεολαία του κόμματός του εκστρατεύουν ενάντια στην “κομπλεξική Ευρώπη” που αρνείται να δώσει στη χώρα - δήθεν κέντρο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πολιτισμού - το θησαυρό που της ανήκει. Άλλωστε σ’ αυτή την κατεύθυνση διαμορφώνει την Ολυμπιάδα του 2004, και όχι τυχαία χτυπάει τη μόνη σύγχρονη προοδευτική της πλευρά, δηλαδή την εμπορική, ενώ σταδιακά αναθέτει τα έργα και τη διοργάνωσή της στους ανθρώπους του Κόκκαλη (Νίκη Τζαβέλα ενάντια σε Μπακούρη).

Παρουσίαση από τον υπουργό Πολιτισμού, Θεόδωρο Πάγκαλο, του υπό κατάθεση νομοσχεδίου που ρυθμίζει θέματα της Ολυμπιάδας πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη, στη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Συνάντηση Σημίτη - Τζαβέλα Πριν από τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής, ο πρωθυπουργός δέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου την πρώην πλέον αντιπρόεδρο του Αθήνα 2004 Νίκη Τζαβέλλα, η οποία παραιτήθηκε επικαλούμενη σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Η Ν. Τζαβέλλα, όταν εξήλθε από το Μαξίμου, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός τελούσε εν γνώσει του προβλήματος που είχε, ενώ αρνήθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα στις σχέσεις της με τη Γιάννα Αγγελοπούλου, όπως υποστήριζαν διάφορα δημοσιεύματα. Μάλιστα, έπλεξε το εγκώμιο της Γ. Αγγελοπούλου, την οποία χαρακτήρισε άξια και ικανή γυναίκα. Η κ. Τζαβέλλα εξέφρασε τη βεβαιότητά της για την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κρίση και ότι, από τη στιγμή που ανέλαβε προσωπικά ο πρωθυπουργός το ζήτημα της Ολυμπιάδας, όλα θα πάνε καλά. Πάντως, άφησε μερικές αιχμές για τη συνεργασία της με τον κ. Μπακούρη, χωρίς, ωστόσο, να δώσει συνέχεια.

Τη θέση της αντιπροέδρου του Ομίλου Ιντρακόμ ανέλαβε η κ. Νίκη Τζαβέλλα, η οποία είναι μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη.
Η κ. Τζαβέλλα, σύμφωνα με ανακοίνωση, έχει δώσει σημαντικά δείγματα γραφής στον πολιτικό και στον επιχειρηματικό τομέα καθώς και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ έχει επίσης καλές επαφές στο εξωτερικό και κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η ανάληψη καθηκόντων της αντιπροέδρου της ΙNTRACOM αναμένεται ότι θα επηρεάσει την πορεία του ομίλου και θα του δώσει νέα ώθηση στις εσωτερικές και στις διεθνείς του υποχρεώσεις.

Επίσκεψη στην «Τυποεκδοτική»

Τις εγκαταστάσεις της «ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ» στο Κρυονέρι επισκέφθηκε χτες η αντιπρόεδρος του ΔΣ της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» Νίκη Τζαβέλα, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση της επιχείρησης. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των επαφών που κάνει η Οργανωτική Επιτροπή του «Αθήνα 2004» για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων της ελληνικής αγοράς ώστε να εξασφαλιστεί η ταχύτερη και με υψηλά ποιοτικά «στάνταρ» υλοποίηση του συνόλου του έργου της διοργάνωσης. Η αντιπρόεδρος του «Αθήνα 2004» συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της διοίκησης της επιχείρησης και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις.


ΤΖΑΒΕΛΛΑ - ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ: Η Νίκη Τζαβέλλα, η οποία έχει διατελέσει πρόεδρος του ΟΑΕΔ, του ομίλου Λάτση και του ομίλου της Intracom, ανέλαβε επικεφαλής των διεθνών δραστηριοτήτων του ομίλου Antenna. Η Τζαβέλλα θα έχει την ευκαιρία να μετουσιώσει σε πράξη τις απόψεις της για την ανάγκη να γίνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, ακόμη και των ΜΜΕ, πιο εξωστρεφείς για να αναπτυχθούν.


Ο ΑΝΤΕΝΝΑ φαίνεται πως έχει μια σοβαρή στρατηγική ανάπτυξης εκτός των Βαλκανίων, δίνοντας βάρος στη Ρουμανία, έχοντας βέβαια ως ορμητήριο τη Βουλγαρία. Αυτό δείχνει και η πρόσληψη της Νίκης Τζαβέλα, ως εντεταλμένης συμβούλου για τη διεθνή ανάπτυξη, αλλά και οι επενδύσεις στη γειτονική χώρα. Η Nova Televisia, το τηλεοπτικό δίκτυο του ομίλου στη Βουλγαρία, εγκαινίασε πρόσφατα τα νέα του, σύγχρονα, στούντιο, παρουσία του Μίνωα Κυριακού και του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Θοδωρή Μ. Κυριακού, του Πρόεδρου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Georgi Parvanov και του πρωθυπουργού Sergei Stanishev και άλλων επισήμων. Όπως αναφέρει ο ΑΝΤΕΝΝΑ, «το τηλεοπτικό δίκτυο Nova Televisia κατέχει τη δεύτερη θέση στις µετρήσεις τηλεθέασης, ενώ το 2003 απέκτησε άδεια πανβουλγαρικής µετάδοσης», ενώ δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη του ομίλου στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Στο μεταξύ, η δημοπρασία, στην οποία θα συμμετάσχει και ο ΑΝΤΕΝΝΑ για το συγκρότημα ATV - Sabah στην Τουρκία μετατίθεται για τις 5 Δεκεμβρίου.

Ε, Λοιπόν φαίνεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου πήρε οριστικώς την απόφαση και θα παραμείνει στο θέση του, αφήνοντας για άλλους τη δόξα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το ίδιο όμως κάνει και ο πρώην υπουργός κ. Θ. Πάγκαλος, για τον οποίο πληροφορούμαι ότι εγκαθίσταται στον 5ο όροφο της Χαρ. Τρικούπη και αναλαμβάνει δράση στα κομματικά. Α, και για τη θέση επιτρόπου όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως η υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Αννα Διαμαντοπούλου είναι η επικρατέστερη επιλογή του πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη, ο οποίος ασφαλώς έχει κάνει τις ανάλογες συνεννοήσεις με τον νέο πρόεδρο της Επιτροπής κ. Ρ. Πρόντι. Σημειώνω ωστόσο ότι ανάμεσα στις τρεις προτάσεις που θα υποβληθούν θέση έχει εξασφαλίσει άλλη μια γυναίκα: η κυρία Νίκη Τζαβέλλα, καθώς μου είπαν. *


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Οι Απατεώνες του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Καρατζαφέρης απέδειξε για μια ακόμη φορά οτι είναι πραγματικός δούλος του Τζωρτζ Σόρος, όπως και ο παρατρεχάμενός του ο Βελόπουλος, που παρά το ότι έχει καταδικαστεί με τελεσίδικη απόφαση του αρείου πάγου για οικονομικές απάτες κατα εξακολούθηση, είναι παράνομα βουλευτής εξαπατώντας τους οπαδούς του δήθεν πατριωτικού κόματος.

Μαζί κάνουν εμπόριο παιδιών και παιδικής πορνογραφίας στην ροζ βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης όπου γίνονται τα τηλεοπτικά γυρίσματα.Η τοποθέτηση της Τζαβέλα, παρατρεχάμενης της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, στο ευρωψηφοδέλτιο αυτό αποδεικνύει.

Οι ψευτοπατριώτες του κερατά, με βάση το παράνομο κανάλι του Καρατζαφέρη ΤΗΛΕΑΣΤΥ, αφού πρέπει να παίζει μόνο στην Αττική και παίζει πανελλήνια χάρη στην ανοχή του Σημίτη και της Ντόρας που θέλανε να χτυπήσουν τον Καραμανλή, μπαίνουν σε κάθε σπίτι και πουλάνε πατρίδα και ιδανικά, ενώ θα έπρεπε να είναι κλεισμένοι στο πιο βαθύ μπουντρούμι για τα εγκλήματα τους εναντίον των μικρών παιδιών.

Κόμα με πατριώτες της δεκάρας. Ο ένας παιδεραστής, ο άλλος δεν πήγε φαντάρος, ο άλλος είναι αρχαιοκάπηλος, ο άλλος κάνει εμπόριο παιδιών, ο άλλος είναι απατεώνας, ο άλλος κλέβει τους μισθούς των υπαλλήλων του, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης έχει 47 ακίνητα, αποτέλεσμα του τίμιου ιδρώτα του από την σωματεμπορία, το πούλημα προστασίας και τους εκβιασμούς.

Το δεξί χέρι του Βελόπουλου που πληρώνεται σαν επιστημονικός συνεργάτης του με χρήματα του ελληνικού λαού, είναι ο δικηγόρος που ήταν στη φυλακή μαζί με τον γνωστό απατεώνα Χρηστίδη για τα παιχνίδια απάτης της τηλεόρασης, όπου ήταν συνέταιρος και ο Βελόπουλος και τα χάλασαν στην μοιρασιά. Η βρώμα αυτού του κόματος είναι δυσανάλογη με το ποσοστό που τα εξαπατημένα κορόϊδα του δίνουν επειδή παρακολουθούν το ρατσιστικό κανάλι του Καρατζαφέρη.

http://www.youtube.com/watch?v=7ab3BmkJpyM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...