Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Τον αποκάλεσε Γκέμπελς τον Καρατζαφέρη


Για «γκεμπελισμό» κατηγόρησε η Αλέκα Παπαρήγα τον Γιώργο Καρατζαφέρη, λαμβάνοντας αφορμή απ' όσα είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε συνέντευξή του για το ΚΚΕ. Σε συνέντευξή του (στο «Βήμα») ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναζωπύρωσε την κόντρα μεταξύ ΛΑΟΣ και ΚΚΕ. Είπε ότι του «κάνει εντύπωση ότι, ενώ παντού φωνάζει το ΚΚΕ, στην περίπτωση του "Γερμανού" έκανε τον Γερμανό». Νωρίτερα είχε πει: «Αν ενοχλείται ο Περισσός κάθε φορά που αναφέρεται ο "Γερμανός", ας μας εξηγήσει γιατί ενοχλείται. Ολοι είχαμε τη συγκεκριμένη στάση και διαγωγή μας στις διάφορες συμβάσεις. Αν έχει μετανιώσει ο Περισσός για τη δική του στη σύμβαση με τον "Γερμανό", αυτό είναι δικό του πρόβλημα». Ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόταν στην πώληση της εταιρείας «Γερμανός».

Η γ.γ. του ΚΚΕ χθες το πρωί κλήθηκε να σχολιάσει όσα απέδωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στο ΚΚΕ. Μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ, είπε: «Αν μιμηθούμε τον κ. Καρατζαφέρη, τότε μπορώ να του απευθύνω κι εγώ το ερώτημα: Σε ποιο pay-book βρίσκεται; Σε αυτό που είναι στο Λονδίνο ή σε αυτό που είναι στην Ουάσιγκτον;».

Και στα δύο. και στα δύο Αλέκα μου. Αλλά έχω μια απορία. Γιατί φοβόσαστε τόσο πολύ να του βγάλετε τις «βρωμιές» του αφού τις ξέρετε όλοι. Εάν πάλι δεν τις ξέρετε υπάρχει τρόπος να τις μάθετε από εμάς. Αρκεί να τις πείτε, και όχι να τις κάνετε «χρήση».Και είναι pay-roll όχι pay-book.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...