Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Κράτησε την σημαία ψηλά ο Πάνος Καμμένος



Ο Πάνος Καμμένος έσωσε την τιμή της δημοκρατίας. Οι δηλώσεις του σήμερα το πρωΐ στη ΝΕΤ πρέπει να αποτελέσουν εφαλτήριο της “Νέας Μεταπολίτευσης”, εφαλτήριο της πραγματικής κάθαρσης του δημοσίου βίου, σημείο αναφοράς γι’ αυτούς που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους.

“Εάν το κόμμα μου ψηφίσει ΝΑΙ στο ΔΝΤ, εγώ θα παραιτηθώ από την πολιτική”

“Δεν πήρα λαϊκή εντολή για να εκχωρήσω Εθνική κυριαρχία”

“Θέλω αύριο να μπορώ να κοιτάω τα παιδιά μου στα μάτια”.

Να θυμάστε αυτές τις εκφράσεις γιατί κρύβουν μέσα τους το νόημα των αγώνων και των ποταμών αίματος που χύθηκαν για μία ελεύθερη, δημοκρατική Ελλάδα. Κάθε θυσία για την Πατρίδα και την αποτίναξη των Τυράννων έχει αυτές τις βασικές αρχές.

Επίσης κατήγγειλε ότι είναι κομμένος από τα ( αργυρώνητα και κατευθυνόμενα κατά την γνώμη μας ) κανάλια διότι στην υπόθεση «ανακριτική για την Siemens» δεν τους έκανε τα «χατίρια» «δεν πειράζει ρε Πάνο εμείς θα σε σπρώχνουμε διότι χρειάζονται οι ανεξάρτητες φωνές »

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα ελεεινά τρωκτικά της ΝΕΤ έφαγαν την εκπομπή περιμένοντας τον καθυστερημένο- ανεκδιήγητο πεταλωτή που έπρεπε να μιλήσει ως εκπρόσωπος τύπου πρώτος, με αποτέλεσμα να τελειώνει η εκπομπή χωρίς να έχουν βγει να μιλήσουν οι υπόλοιποι καλεσμένοι μεταξύ των οποίων ήταν και ο Πάνος Καμμένος. Μετά από «φωνές» και παρεμβάσεις εδόθη παράταση στην εκπομπή και έτσι ακούσαμε το τι έχουν να πουν οι «φιμωμένοι» καλεσμένοι. Επίσης να σημειωθεί ότι οι εντολοδόχοι της ΝΕΤ πήγαν να εμποδίσουν τις δηλώσεις του και ο ίδιος μπήκε μέσα στο στούντιο “με τσαμπουκά όταν αντιλήφθηκε τι πάει να γίνει.


2 σχόλια:

Rumeliotis είπε...

Από Λαϊκισμούς έχουμε χορτάσει, γιατί δεν παραιτούταν όταν το κόμμα του έκλεβε όταν το κόμμα του κακοδιαχειριζόταν , λεηλατούσε την Δημόσιο πλούτο και εξαιτίας αυτών φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Γιατί τότε ανεχόταν τους κλεφτές δεν ήξερε μήπως ότι θα καταλήγαμε εδώ
Λιποτάκτησαν μια φορά τότε που τα έκαναν σκατά λιποτακτούν και τώρα
άλλη μια φορά απ τη μάχη για την Πατρίδα είναι φυγόπονοι όλοι μέσα στο κόμμα του
όχι ότι του Πάσοκ είναι καλύτεροι φύγανε οι κλεφτές κι ήρθαν οι ψεύτες ρημάξανε κι οι δυο μαζί τον τόπο

Rumeliotis είπε...

λέει

“Θέλω αύριο να μπορώ να κοιτάω τα παιδιά μου στα μάτια”.

και τι θα τους ότι κλέβαμε και λεηλατούσαμε τον τόπο γιαυτο καταντήσαμε την Ελλάδα του μόλων λαβε και του όχι Ζητιάνα της Ευρώπης σα δεν ντρέπεται λέω εγώ
που έχει μούτρα και μιλάει ακόμα

Άσε που τα δικά του παιδία δεν θα έχουν πρόβλημα , του λαουτζίκου που τον ανέχεται και τον στηρίζει με την ψήφο του τα παιδάκια θα τρέχουν να βρουν δουλεία Άρε Γιαούρτι που χρειάζεται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...