Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Κατά πόσο ισχύουν τα ομολογούμενα στο ΒΙΝΤΕΟ;



Κύριοι το θέμα δεν λύνεται ούτε με φίμωση, ούτε με καταγγελίες για υποκλοπή ,μηνύσεις κατά τρίτων κ.λ.π. Ποια υποκλοπή κύριοι όταν υπάρχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος; Kαι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που ενδιαφέρει τους ποιο πολλούς Έλληνες. Τις υποκλοπές τις κάνετε μάλλον μεταξύ σας για ιδίαν αλλότρια χρήση. Το θέμα είναι .ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΑ η ΟΧΙ. Εάν τα είπατε, εσείς έχετε διαπράξει σωρεία εγκληματικών πράξεων. Από υπόθαλψη εγκληματία μέχρι εξύβριση, και προσβολή του αθλήματος.
Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί ο Σάββας Θεοδωρίδης, θεωρώντας προϊόν υποκλοπής το ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο (theodoridisavas.blogspot.com) την Πέμπτη (27/5),όπου και το ακούσαμε, αλλά πριν από λίγο το κατέβασαν. Το βίντεο αναφέρεται σε ντόπινγκ παικτών, σχέση παραγόντων με διαιτητές, προσπάθεια στήριξης ομάδων από διαιτητές και ονόματα όπως του Γκαγκάτση και του Πιλάβιου, αναφέρει καθαρά για ντόπινγκ παικτών του Ολυμπιακού από συγκεκριμένο προπονητή, αναφέρει καθαρά ότι στο παρελθόν ήλεγχε τη διαιτησία ο ΟΣΦΠ και έκανε ότι ήθελε στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ, βρίζει τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΣΦΠ και στολίζει τόσο κόσμο και ειδικά συγκεκριμένους δημοσιογράφους με ωραία κοσμητικά επίθετα, Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλώντας στο sport.gr, τόνισε: "Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Κάποιοι προσπαθούν να με συκοφαντήσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Πρόκειται για υποκλοπή, κάτι που αποτελεί κακουργηματική ενέργεια και διώκεται ποινικά. Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι και τη Δευτέρα (31/5) θα κινηθώ νομικά". Στο sport.gr μίλησε και ο Βαγγέλης Δουκάκος, ο οποίος υπογράμμισε ότι και ο ίδιος θα κινηθεί δικαστικά: "Η συνομιλία είναι προϊόν υποκλοπής και αποτελεί κακουργηματική πράξη. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να κινηθώ νομικά. Πάντως δεν αποτελεί επιτυχία κάποιου αυτό που έγινε, καθώς τα περισσότερα απ' όσα ακούγονται τα έχει πει δημόσια ο Σάββας Θεοδωρίδης".

Τα μεγάλα ερωτήματα είναι:

1)Πρέπει να γίνει εδω και τώρα έλεγχος σε κάθε του δήλωση ξεχωριστά, ώστε να δούμε κατά πόσο ισχύει ή όχι;
2)Εάν ισχύουν αυτά που λέει περί στημένων αγώνων..τότε τίθεται άμεσα ζήτημα για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Προπό και του Πάμε Στοίχημα...καθώς κάποιοι γνώριζαν από πριν τα αποτελέσματα των αγώνων...πράγμα το οποίο συνεπάγεται πως θα ήταν σε θέση να βγάλουν εκατομμύρια ευρώ.
3)Η διαπλοκή στο μεγαλείο της...Στην επίμαχη συνομιλία αναφέρονται πράγματα όπως για ντόπινγκ του Λεμονή σε παίχτες, για τον Πιλάβιο που κάθεται σούζα στον Ν. Πατέρα, ύβρεις κατά του Κόκκαλης και της Θύρας 7, πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα και άλλα πολλά...

Το θέμα από εδω και πέρα είναι...

1)Κατά πόσο θα διαταχθεί εισαγγελική έρευνα.
2)Εάν θα ακυρωθεί ή παγώσει, το φετινό τουλάχιστον πρωτάθλημα, ώστε να εξεταστούν τα όσα λέγονται στο ηχητικό.
3)Κατά πόσο τα ΜΜΕ αύριο θα δώσουν έκταση στο θέμα ή θα πάρουν γραμμή από τους νταβατζηδες να μην γραφτεί τίποτε...ή εάν γραφτεί να γίνει μόνο σαν κουτσομπολιό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...