Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Έρχεται ο Τρίτος Ναός και μαζί με αυτόν ο Πόλεμος;



Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πενθήμερη άσκηση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων με την κωδική ονομασία «Turning Point 4» το σενάριο της οποίας προβλέπει άμυνα και αντεπίθεση σε ενδεχόμενη μαζική επίθεση κατά του Ισραήλ από 4 μέτωπα. Ο επικεφαλής της άσκησης ταξίαρχος Γκάντι Άισεκτον δήλωσε ότι ο Ισραηλινός Στρατός μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμος εντός ωρών, προσθέτοντας πως μπορεί να αντιμετωπίσει συγχρόνως μέτωπο με Συρία και Λίβανο, μέτωπο από τη Γάζα και επίθεση από το Ιράν! Δείτε εδώ τι γράφαμε Από σήμερα έρχονται και οι ..εβραίοι στο ΑΙΓΑΙΟ?Από σήμερα και μέχρι τις 3 Ιουνίου ελληνικά και ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη θα επιχειρούν από κοινού σε μια πλειάδα σεναρίων με χώρο άσκησης σχεδόν ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο. Οι Ισραηλινοί, μετά την επιδείνωση των σχέσεων τους με την Τουρκία, στρέφονται προς την Ελλάδα για κοινά γυμνάσια και διαφαίνεται ότι η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών αποκτά νέα προοπτική. Τα ισραηλινά αεροπλάνα, 5 F-16 και 5 F-15, έχουν από χθες μετασταθμεύσει στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα και σήμερα πέταξαν μαζί με ελληνικά μαχητικά στην Κεντρική Ελλάδα πραγματοποιώντας εικονικές προσβολές στόχων εδάφους.

Και Ετοιμάζονται να την πέσουν στο Ιράν Πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα στην περιοχή μας με τις συμμαχίες να διαγράφονται αδρά καθώς η οικονομική κρίση πιέζει τη Δύση να ξεσπάσει την οργή της στο Ιράν. Η διαφοροποίηση της εξωτερικής πολιτικής και των συμμαχιών της Τουρκίας, αυτό που ονομάζουμε νεοοθωμανισμό, φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της αντιπαράθεσης. Το διαρκές φούντωμα του κούρδικου αντάρτικου που στηρίζεται από το Ισραήλ “λέει” πως η σύγκρουση ξεκίνησε.

Τώρα έρχεται και αυτό Ο Τρίτος Ναός και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Οι Μουσουλμάνοι στο Ισραήλ γνωρίζουν ότι έρχεται ο Τρίτος Ναός και μαζί με αυτόν ο Πόλεμος Άρθρο του Aviel Schneider στο ‘Israel Today

Οι Μουσουλμάνοι στο Ισραήλ φαίνεται να παίρνουν πολύ πιο σοβαρά την πιθανή κατασκευή του τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ, από ό, τι οι Εβραίοι. Το θέμα που έχει γίνει πλέον «καυτό» αφορά την ανασυγκρότηση της Συναγωγής Hurva στην εβραϊκή συνοικία της Παλιάς Πόλης, την οποία Ισραηλινοί Άραβες και Παλαιστίνιοι είδαν ως ένα ‘σημάδι’ ότι οι Εβραίοι σχεδιάζουν την ανοικοδόμηση του Ναού. (την Hurva).

Σύμφωνα με την παράδοση, ο Ραββίνος του 18ου αιώνα, Vilna Gaon, «προφήτευσε» ότι όταν η Συναγωγή Hurva στην Ιερουσαλήμ, η οποία χτίστηκε στις ημέρες του, θα καταστρεφόταν και θα ξαναχτιζόταν δύο φορές, κατά την χρονική στιγμή που θα ήταν και πάλι έτοιμη για τρίτη φορά, η ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ θα ξεκινούσε. Στις 15 Μαρτίου 2010, άρχισε επίσημα η ανακατασκευή της Συναγωγής ου Hurva. Για περισσότερα βλέπε ΕΔΩ.Μουσουλμάνοι πολιτικοί και κληρικοί εκδίδουν τρομερές προειδοποιήσεις: «Σώστε την Ιερουσαλήμ από την εβραϊκή απειλή!" "Σώστε το Τζαμί του Al Aksa από την καταστροφή!" "Η κατασκευή του τρίτου Ναού είναι μια Εβραϊκή συνωμοσία για τον έλεγχο του κόσμου!" Κατά την άποψή τους, ο τρίτος Ναός είναι μια συνταγή για το Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Όρος του Ναού είναι το κεντρικό σημείο της ισραηλο-παλαιστινιακής σύγκρουσης. Δεδομένου ότι η περιοχή των βιβλικών ναών (εννοεί, προφανώς, τον 1ο και τον 2ο ναό) είναι ο ιερότερος χώρος του Ιουδαϊσμού ενώ και οι Μουσουλμάνοι ισχυρίζονται ότι αποτελεί τον τρίτο ιερότερο τόπο του Ισλάμ. Αντιπροσωπεύει τη σύγκρουση μεταξύ δύο ‘αποκαλυπτικών βιβλίων’, της Βίβλου και του Κορανίου, καθώς και μεταξύ του Εβραϊκού και του μουσουλμανικού εθνικισμού. Για να αναλυθεί αυτή η "σύγκρουση πολιτισμών", το ‘Israel Today’ διεξάγει μια σειρά συνεντεύξεων με Ισραηλινούς Εβραίους και Άραβες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Ο καθένας ας βγάλει τα..συμπεράσματα του, και ας αναρωτηθεί γιατί την Ελλάδα την κυβερνούν αυτή την στιγμή οι …Εβραίοι ;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ΔΕΝ τα παρακολουθειτε και πολυ καλά? Η Hurva εγκαινιάστηκε στις 15/3/2010. Δειτε εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Hurva_Synagogue
The reconstructed Hurva was officially opened on March 15, 2010 in the presence of Israeli politicians and chief rabbis.[52] A day earlier, hundreds of people had accompanied a new Torah scroll into the synagogue.[53] Several Palestinian leaders claimed that the rededication signaled Israel’s intent to destroy the Muslim holy places on the Temple Mount and replace it with the Third Temple.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...