Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Φάτε στην μάπα τον νέο ΖήτωΠΑΤΡΙΩΤΗ… κορόιδα .



Το ιστορικό του Χατζάρα

Είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική, για εκείνους που θέλουν να σκέφτονται, η ιστορική διαδρομή αυτού του οψίμως υπέρ-πατριώτη:

α). Το 1978 διαγράφεται από το ΚΚΕ. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι διαγράφτηκε επειδή δεν πλήρωνε τις συνδρομές του!!!

β). Στα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ήταν ο βασικός παρουσιαστής ειδήσεων του κρατικού καναλιού και προπαγανδιστής τραμπούκος της πολιτικής ΠΑΣΟΚ, καθώς και υστερικός προσωπικός υπερασπιστής του Αντρέα (ειδικά από το Χέρφιλντ και μετά).
Εκείνη την περίοδο τον βρίσκουμε στην «Αυριανή» και στο κανάλι 5 του Κουρή.

γ). Το 1990 από το Μητσοτάκη Στην παλιά ΓΓΤΠ!!!

δ) Μόλις ο Σημίτης έγινε κυρίαρχος, ο Χατζάρας έγινε, το 1994 προϊστάμενος στο γραφείο τύπου του Βελιγραδίου.
Σε εκείνη την πολεμική περίοδο και της διάλυσης των Βαλκανίων, ο Χατζάρας έγινε από το σημιτικό κράτος προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης και προπαγάνδας στο Βελιγράδι!!!

ε). Από το 1999 υπηρετεί στην ελλ. πρεσβεία στη Μόσχα (επικεφαλής του γραφείου Τύπου). Δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας τον εμφανίζει αναμιγμένο στην έκδοση της εφημερίδας των Ελλήνων της Μόσχας, της οποίας το πρώτο φύλλο κυκλοφόρησε με δική του πρωτοβουλία:

«ΓΕΜΙΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ το πρώτο φύλλο (Απρίλιο) της «Γκρέτσεσκαγια Γκαζέτα» (σ.σ.: «Ελληνική Εφημερίδα»), που άρχισε να εκδίδει η Ένωση Ελλήνων Μόσχας, με κάλυψη των πολιτικών, θρησκευτικών και πολιτιστικών παρεμβάσεων της ελληνικής πρεσβείας. Και ο Σπύρος Χατζάρας, επικεφαλής του γραφείου Τύπου, που είχε την ιδέα και το συντονισμό, δεν συγκρατεί το διευθυντικό μεράκι του. Κορυφαία των εκδηλώσεων, η έκθεση «Ακρόπολις» στο Μουσείο Αρχιτεκτονικής με διευθυντή τον Νταβίντ Σαρκισιάν. Η συζήτηση άναψε κι ενδεχομένως να οδηγήσει σε ρωσική πρωτοβουλία για να εκτεθούν τα Μάρμαρα στην Αθήνα, με αφορμή τους Ολυμπιακούς του 2004.».

Και ξαφνικά, σαν κομήτης, εμφανίζεται πριν από λίγα χρόνια στο κανάλι BLUE SKY, οικοδεσπότης στο « Δελτίο των 11», σηκώνοντας υστερικά τα λάβαρα του πατριωτισμού!!!
Παραμένοντας, φυσικά, σταθερά και αμετακίνητα, στα μισθολόγια του κράτους!!!


ΠΗΓΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...