Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Έχει παραγίνει το κακό με τους …..εφιάλτες στο… ΚΑΣΤΕΛΛΙ της ΚΡΗΤΗΣ .


Όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας άγνωστοι πέταξαν ΣΥΝΟΛΙΚΑ 17 ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ στην 133η Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι Ηρακλείου, στη 1:05 τα ξημερώματα στο νοτιοανατολικό άκρο του αεροδρομίου και στη 1:30 στο βορειοδυτικό τμήμα του. Συγκεκριμένα, στο νοτιοανατολικό άκρο του αεροδρομίου και σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από τα αεροσκάφη F-16 Block 52+, ρίχθηκαν 15 βόμβες μολότοφ! Λίγο πριν στην εκ διαμέτρου αντίθετη περιοχή του αεροδρομίου, είχαν ριφθεί δύο μολότοφ, οι οποίες έκαψαν όλη την περιμετρική περιοχή των διαδρόμων προσγείωσης/απογείωσης. Πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια, η οποία πιθανόν να μην έχει συμβεί ούτε και κατά την διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου την περίοδο 1946-49. Το αεροδρόμιο πολιορκείτε πολλές ημέρες από κατοίκους της περιοχής που διαμαρτύρονταν για τον "Καλλικράτη". Οι άγνωστοι έκοψαν συρματοπλέγματα και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να καούν περίπου 25 τετραγωνικά μέτρα χορτολιβαδικής έκτασης, την οποία κατέσβησαν οι δυνάμεις του αεροδρομίου. Πριν ρίξουν τις βόμβες, οι άγνωστοι είχαν κόψει την περίφραξη του αεροδρομίου! Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία. Η ρίψη των αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, σε σχέση με τις διαμαρτυρίες, οδηγεί τις Αρχές σε μία πρώτη εκτίμηση ότι η εμπρηστική επίθεση ενδεχομένως να σχετίζεται με αυτές τις κινητοποιήσεις. Έγινε ευρεία σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση του Ηρακλείου για την υπόθεση, ενώ των ερευνών προΐσταται εισαγγελέας.

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Π.Α.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες ρίφθηκαν από αγνώστους, συνολικά δεκαεπτά βόμβες μολότοφ εντός της 133 Σμηναρχίας Μάχης στο Καστέλι της Κρήτης. Η φωτιά που σημειώθηκε κατασβήστηκε άμεσα, χωρίς την πρόκληση υλικών ζημιών. Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ανεύρεση των δραστών ενώ έχει ενημερωθεί και η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή."

Εάν δεν είσαστε ικανοί οι τοπικοί άρχοντες και η αστυνομία, να προστατέψετε τα ακριβοπληρωμένα F 16 να πάτε να πνιγείτε. Όταν έχουν κλείσει εδώ και πολλές ημέρες, το στρατιωτικό αεροδρόμιο από όπου γίνονται αναχαιτίσεις των εχθρικών αεροπλάνων κάποιοι γραφικοί εθνοπροδότες και ένα τσούρμο βλαμμένοι για δήθεν διαμαρτυρία προς τον Καλλικράτη ( για τις καρέκλες τους ) που ήταν οι αρχές; Πόσοι συνελήφθηκαν: Πόσοι πήγαν αυτόφωρο: Τα παιδιά μας πάνε στο στρατό για να διαφυλάξουν την πατρίδα από τους εχθρούς και όχι να κινδυνεύουν από τους σύγχρονους Εφιάλτες. Η ευθύνη των αρχών είναι μεγαλύτερη των αυτουργών. Τα γεγονότα προλαμβάνονται δεν τα αφήνεις ανεξέλεγκτα στα χέρια, ύποπτων μικροπολιτικών συμφερόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...