Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Λαμόγιο και η …ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ


Αποκαλυπτικό βίντεο της πρώην Δούκισσας της Υόρκης, Σάρα Φέργκιουσον, να προσφέρει σε δημοσιογράφο που παρίστανε επιχειρηματία, την προνομιακή πρόσβασή της στον πρώην σύζυγό της, πρίγκηπα Άντριου της Αγγλίας έχει αναστατώσει τη Βρετανία.

Η είδηση και το βίντεο της Σάρα Φέργκιουσαν να κλείνει συμφωνία έναντι αδρού χρηματικού ποσού, ύψους 500.000 λιρών (575.000 ευρώ) προκειμένου να...

συστήσει το δημοσιογράφο στον πρώην σύντροφό της κάνει το γύρω του κόσμου.

Το βίντεο που δημοσιοποίησε σήμερα (23/5) η κυριακάτικη News of the World απεικονίζει την 50χρονη Σάρα Φέργκιουσον να ζητά 500.000 λίρες από το δημοσιογράφο. Στη συνάντηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Σάρα Φέργκιουσον είχε δεχθεί προκαταβολή 40.000 δολαρίων, και αναφώνησε, αφού είχε τα χρήματα στο χέρι, «μπορώ να σας ανοίξω διάπλατα όλες τις πόρτες που θέλετε».
«500.000 λίρες, όποτε μπορείτε, στο όνομά μου», τονίζει η πρώην Δούκισσα, όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η News of the World. Όπως σημείωσε, τα χρήματα θα μεταφέρονταν στον βρετανικό τραπεζικό λογαριασμό της και θα της καταβαλλόταν και προμήθεια για τις μελλοντικές εμπορικές συμφωνίες που θα κλείνονταν με τον Άντριου, ο οποίος από το 2001 αποτελεί τον αντιπρόσωπο της Βρετανίας για το διεθνές εμπόριο και τις επενδύσεις.
Ενώ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας επισημαίνεται πως ο πρίγκιπας Άντριου δεν γνώριζε τίποτε για τη συναλλαγή, η Σάρα Φέργκιουσον στο βίντεο αναφέρει πως ο Άντριου καθόρισε το ποσό των 500.000.
“Γνωρίζει πως πρέπει να με βοηθήσει γιατί σήμερα δεν έχω χρήματα. Λοιπόν, εάν θέλετε να τον συναντήσετε για τις υποθέσεις της, φροντίστε εμένα και εκείνος θα φροντίσει εσάς. Θα βγάλετε δύο φορές αυτά τα χρήματα”, φέρεται να δηλώνει στον δημοσιογράφο, τον οποίο συνάντησε δύο φορές (μία σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και άλλη μία σε ιδιωτική λέσχη στο Λονδίνο) προτού μεταβεί στο διαμέρισμα όπου έγινε η συναλλαγή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...