Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Με κάτι τέτοιους θα …συνεργαστεί η ΝΤΟΡΑ; Άντε καλά… σαράντα?


ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ - πάντρευε τον γιο του ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Δεικτάκης - ήταν η αφορμή για την κάθοδο της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κρήτη, βοηθούντος και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών πήγε και στην τελετή στην Παναγίτσα Μασταμπά και στο γλέντι που έγινε μετά στο κέντρο «Αναδρομές» στις Αρχάνες.
προσφέρεται για κάποια συμπεράσματα. Ήταν εκεί οι φίλα προσκείμενοι στο μητσοτακαίικο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Στέλιος Νικηφοράκης, αλλά και ο δήμαρχος Χανίων Κυριάκος Βιρβιδάκης. Παρόντες και βουλευτές από την ηπειρωτική Ελλάδα όπως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (Β΄ Αθηνών) και ο Νίκος Νικολόπουλος (Αχαΐας). Προσεκτικός σε θέματα ισορροπιών- καθότι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος- ο βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ήταν διαρκώς όρθιος και χαιρετούσε κόσμο, αλλά απέφυγε να καθίσει στο τραπέζι ώστε να βρεθεί κοντά με την Ντόρα. Παραιτήσεις αναμένονται και στο Ηράκλειο. Ήδη ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης που ιδεολογικά βρίσκεται στο χώρο της κεντροδεξιού κόμματος, Μανόλης Βελγάκης, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά αποσύρει την υποψηφιότητά του επιρρίπτοντας ευθύνες στους "Σαμαρικούς", αλλά και στον πρόεδρο του Κόμματος.

Όποιος ξέρει αυτά τα πολιτικά νούμερα γελά. Ο ΔΕΙΚΤΑΚΗΣ που ήταν διαχρονικά από τους αποδιοπομπαίους τράγους του μητσοτακεϊκου έγινε ….χθες φιλομητσοτακικός. Μέχρι πριν τις εκλογές έκανε συζητήσεις για προσχώρηση στον…. Καρατζαφέρη και δεν ευώδωσαν διότι ήταν και… απαιτητικός, τρομάρα του. Ο δε ΒΕΛΓΑΚΗΣ είχε κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ και πήρε το χαμηλότερο ποσοστό που έχει πάρει ποτέ η Ν.Δ. 16% .Δεν μιλάμε δηλαδή για ναυάγιο άλλα για ΤΙΤΑΝΙΚΟ? Είναι δε τόσο άχρηστος πολιτικά που ακόμα και ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ πατρονάριζε ανοικτά τον…. πασοκτζή ΚΟΥΡΑΚΗ. Ο Σαμαράς θα πρέπει να κάνει τον… σταυρό του να… φύγουν. Με κάτι τέτοιους θα …συνεργαστεί η ΝΤΟΡΑ; Άντε καλά… σαράντα?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...