Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Όταν βλέπεις τον ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ στο ΑΛΤΕΡ να μιλεί για μίζες ,σου έρχεται να …ξεράσεις.


Όταν ανοίγεις το ΑΛΤΕΡ και πέφτεις επάνω στην εκπομπή του ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ και βλέπεις τον…. αιβαλιωτη να μιλεί για Siemens μίζες κ.λ.π σου έρχεται να την σπάσεις. Άντε νε δούμε ρε μεγαλο-διαπλοκο-δημοσιογράφε πότε θα αξιωθείς να κάνεις ποιο καλές επιλογές στους καλεσμένους σου. Δεν ξέρεις ότι ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ είναι ένας από τους ποιο βρώμικους πολιτικούς; Τον έχουμε εγκαλέσει επανειλημμένως να απαντήσει για την αδήλωτη βίλα του στις Βρυξέλλες και ποιον στεγάζει, για τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα εις βάρος ευρωβουλευτών με το ψευδώνυμο ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ, για τα πλαστά πιστοποιητικά που έφτιαξε για την απαλλαγή του από τον στρατό, και τόσα άλλα. Το να τον ρωτάς να πει για το, στην κυριολεξία αφεντικό του τον Μητσοτάκη που είναι και ταυτόχρονα αφεντικό της Siemens στην Ελλάδα τα τελευταία σαράντα χρόνια, είναι σαν να ρωτάς τον δράκουλα γιατί έχει ….μυτερά δόντια. Τελευταία στο σύνταγμα δεν τολμά να κυκλοφορήσει γραβατομένος πολιτικός διότι προπηλακίζεται από εξαγριωμένους πολίτες. Προσέξτε καλά εσείς οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι, γιατί το ίδιο θα πάθετε και εσείς .Ο κόσμος έχει φτάσει στο αμήν και δεν τρώει άλλο… κουτόχορτο . Ποιο πριν είχαμε και στο άλλο μεγάλο κανάλι τον «ασθενή» αρχηγό του που ζητούσε να κληθεί στην εξεταστική το αφεντικό του, και το κατά τα λεγόμενα του, εθνικό κεφάλαιο ο ΣΗΜΙΤΗΣ. Μιλούσε με τέτοια ευχέρεια για μίζες κ.λ.π λες και δεν ξέρει τίποτα. Αφού το κόμμα του στήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον Μητσοτάκη που είναι ισον Siemens ,και πιθανόν με τα μαύρα λεφτά της, εκτός του ότι έχει χρηματοδοτηθεί από τον Εμφιετζόγλου ( το επιβεβαίωσε και ο πλευρης, αλλά είπε ότι έχουν κοπεί…. τιμολόγια?) και από τον ΜΠΟΜΠΟΛΑ. Αυτό όμως δεν ήταν μίζα, αλλά… κομματική ενίσχυση. Δηλαδή… λογοπαίγνια. Φεύγοντας …έριξε και την φιλοντορική ατάκα, θέτοντας το ερώτημα? Μην ξεχνάμε πως έχουμε και ένα μικρό δεξιό, ( το δεξιό είναι δικό του «συμπλήρωμα») κόμμα που ήταν στην βουλή και τα πήρε από την Siemens.Ποιο είναι ; Το δικό σου μεγάλε .το δικό σου, που τα έπαιρνε και τα παίρνει συνέχεια


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μου αρέσουν οι δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης και των ευαισθητοποιημένων Ελλήνων .
Οι Ισραηλινοί και γενικότερα οι Εβραίοι που εγκατασταθήκαν , μόνιμα πλέον στην κυβέρνηση του τόπου με το ΠΑΣΟΚ μετά το1981 , λυμαίνονται την Ελλάδα και είναι αυτοί που έφαγαν τα χρήματα , τις συντάξεις και τον μόχθο του Ελληνικού λαού.
Μαρέσει ρε μπαγάσα Έλληνα από την μια ευαισθητοποιήθηκες με την επίθεση των Ισραηλινών και από την άλλη έχεις Πρόεδρο Δημοκρατίας Εβραίο και τα ¾ της βουλής κατά ομολογία Γιωργάκη –Τζέφρη Ισραηλινά Εβραϊκά Αιμοβόρα Θηρία .
Μπράβο Έλληνα επιτέλους ξύπνησες !
Διαμαρτυρήθηκες !
Ποιες τον φραπέ σου και απόλαυσε την χοληστερίνη σου !

Ανώνυμος είπε...

οι φυγοστρατοι στην Αρχαια Ελλαδα θεωρουνταν αποβλητα και τους εστελναν στον Αδη.Σημερα εκλεγονται, λαβαινουν μερος σε επιτροπες, φροντιστηρια μπορω να πω γιατι ολο και κατι θα κερδισουν σε γνωσεις βεβαια. Οταν ερθει η ωρα να κανουν τις αρπαχτες τους,ΝΑΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...