Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Και τι έκανες ρε Πάνο όλα αυτά τα χρόνια της προδοσίας;


Απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης:

Πάντα γνώριζα ότι υπήρχαν συνιστώσες στη Νέα Δημοκρατία του κύριου Σημίτη αλλά δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι θα χειροκροτείτο ο κύριος Βενιζέλος από τη Νέα Δημοκρατία όταν το ΠΑΣΟΚ δεν χειροκρότησε χθες τον Πρωθυπουργό μιας κυβέρνησης την οποία ψηφίζει και της δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ποιο είναι το στημένο παιχνίδι. Το απόλυτα στημένο παιχνίδι το οποίο παίζεται εις βάρος του Ελληνικού λαού εδώ...και πολλά χρόνια, σχεδόν από το 2000.Είναι ένα στημένο παιχνίδι το οποίο μας φέρνει σήμερα στο Κοινοβούλιο για να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της τέταρτης κυβέρνησης Σημίτη.


Είναι η τέταρτη κυβέρνηση Σημίτη, διότι ουσιαστικά η οικονομική πολιτική η οποία ακολουθείται, είναι αυτή που εμπνεύστηκε ο κύριος Σημίτης το 2000. Τότε υπουργός του επί της Οικονομίας ήταν ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου, κουμπάρος και εμπνευστής του σημερινού υπουργού Οικονομικών του κ. Στουρνάρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...