Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

….Κάτι… κινείται



Ακολούθησαν δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ μηχανήματα δύο υποκαταστημάτων της Eurobank, στην Καισαριανή, στην οδό Κλαζομενών 22 (03:29) και επί της Εθνικής Αντιστάσεως και Παιωνίου(03:38).
Στις 4 και δέκα στην Κυψέλη εξερράγη γκαζάκι που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο των γραφείων της ΝΔ (ισόγειο) στη συμβολή των οδών Κρίσης και Αμφιτρίτης, προκαλώντας μικρές ζημιές.
Λίγο αργότερα (04:24), στη Γλυφάδα, άγνωστοι πέταξαν δύο τούβλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη συμβολή των οδών Ιθώμης και Μορέως, προκαλώντας επίσης μικρές φθορές.

Λίγο πριν από τις τρεις τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν τρία μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό έξω από τα γραφεία της ΝΔ στην Αργυρούπολη, στην οδό Κυκλάδων 20. Λίγα λεπτά αργότερα στη Γλυφάδα, στην οδό Μυστρά 51, όπου στεγάζονται επίσης γραφεία της ΝΔ, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ , προκαλώντας μικρής έκτασης ζημιές.



Για 6.000 άτομα, , έχει... ζητηθεί ήδη άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, καθώς εμπλέκονται σε υποθέσεις που διερευνώνται εδώ και μήνες από το ΣΔΟΕ.

Σε αυτόν τον κατάλογο περιλαμβάνονται 56 πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, δηλαδή πρώην και νυν υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές,
με τα ποσά να ζαλίζουν ακόμα και τους πολύπειρους ελεγκτές. Ελέγχονται όμως και περίπου 600 τοπικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων νυν και πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, περιφερειάρχες και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εκτός από τη λίστα των 6.000 ατόμων, που ήδη ελέγχει το ΣΔΟΕ, σε εξέλιξη βρίσκεται η επεξεργασία της λίστας Λαγκάρντ, της λίστας του Λουξεμβούργου (4.200 πρόσωπα), της λίστας της Ολλανδίας (104 σκαφάτοι Έλληνες) και της λίστας των 600 Ελλήνων ιδιοκτητών ακινήτων στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...