Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Πλήρωσαν πολύ ακριβά το μ…νί της ….αράχνης.



Η …32χρονη ..κυρία είναι παντρεμένη με επισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στα Χανιά και φαίνεται ότι ήθελε να ενισχύσει το οικογενειακό εισόδημα με το δικό της τρόπο. Έτσι, η κυρία έβρισκε εραστές, τους οποίους μυούσε στον έρωτα της και στη συνέχεια... άρχιζε να εκβιάζει.

Όλα αυτά, γινόταν με γνώση του συζύγου  που εκτελούσε χρέη ..ταμία και
 επί των.. εισπράξεων.  Με τον τρόπο αυτό έχει διαπιστωθεί ότι μέχρι τώρα είχε αρπάξει από έναν κύριο στην Αλεξανδρούπολη 280.000 ευρώ ενώ στην πόλη των Χανίων είχε πέσει στα δίχτυα της και ένας δημοτικός υπάλληλος από τον οποίο είχε καταφέρει να πάρει 70.000 ευρώ!

Επίσης έχει διαπιστωθεί ένα ακόμα θύμα της εν λόγω κυρίας από το οποίο είχε καταφέρει να αρπάξει το ποσό των 6.000 ευρώ.

Τα θύματα της ήταν πάντα άνδρες δεσμευμένοι και όταν ερχόταν σε σχέση μαζί τους, στη συνέχεια τους απειλούσε ότι θα τα μάθει όλα η οικογένεια και άλλα τέτοια ... κομψά.

Ο φόβος και ο πανικός βέβαια οδηγούσε τα θύματα της να ανοίγουν το πορτοφόλι και τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Τα πράγματα όμως φαίνεται να μπλόκαραν όταν η κυρία έμεινε έγκυος χωρίς να γνωρίζει τον πατέρα.  Το μπέρδεμα φαίνεται να είναι τώρα μεγάλο, και η Ελληνική Αστυνομία τις τελευταίες ώρες ψάχνει να ξεμπερδέψει το μπερδεμένο κουβάρι της κυρίας και του κυρίου που έχουν κάνει άνω- κάτω την πόλη των Χανίων αλλά και – κανείς δεν ξέρει- ποια άλλη πόλη της Ελλάδας.


Η αστυνομία στα Χανιά ψάχνει τώρα να δει με ποιούς άλλους κυρίους είχε σχετιστεί η κυρία και τι χρηματικά ποσά είχε πάρει από αυτούς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...