Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Η Πολιτική παρτούζα πάει σύννεφο στο σόι του Παπακωνσταντίνου.



Χωμένο παντού ήταν απ ότι ΄΄ξεδιπλώνεται΄΄ το σοι Παπακωνσταντίνου. Ας δούμε όμως 2-3 καίριες λεπτομέρειες. Η Ελένη Παπακωνσταντίνου μπορεί να ΄΄παραιτήθηκε΄΄ από το ΤΑΙΠΕΔ αλλά παραμένει απ΄ότι βλέπουμε στο ΔΣ του επάρατου ΕΛΙΑΜΕΠ (www.eliamep.gr) ως νομική σύμβουλος. Στο ΤΑΙΠΕΔ προΐσταται ο Τάκης Αθανασόπουλος, ο οποίος παραμένει στο Δ.Σ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στο οποίο συμμετέχουν φυσικά οι Αλέξης Παπαχελάς, Παναγής Βουρλούμης. Οι δύο τελευταίοι όμως συμμετέχουν και στο Δ.Σ του ΕΛΙΑΜΕΠ του οποίου πρώτος αντιπρόεδρος είναι ο Θάνος Βερέμης ξέρετε ο γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος ήταν και ο βασικός σύμβουλος του περιβόητου ντοκιμαντέρ 1821 που είχε προβάλλει ο ΣΚΑΙ κ.λ.π.
Που κολλάει το …γνωστό για τον ύποπτο ρόλο του  ΕΛΙΑΜΕΠ και το σόι Παπακωνσταντίνου; Πρωτοκλασάτα στελέχη του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής ήταν λάβρα - μέσω της αρθρογραφίας τους  κατά των προωθούμενων από τον Κων. Καραμανλή συμφωνιών με τη Μόσχα για την προμήθεια συστημάτων ΤΟΜΑ ΒΜΠ- 3HEL . Βασικού ανταγωνιστή των προμηθειών που αντιπροσώπευε ή προωθούσε εκείνη την περίοδο ο γνωστός πλέον σε όλους μας Α. Ρωσσώνης. Στους εμφανείς χρηματοδότες του ΕΛΙΑΜΕΠ έχει συμπεριληφθεί παλιότερα και το υπουργείο Εξωτερικών με τους …γνωστούς υπουργούς.  Μύλος σα να λέμε.

Τέλος ο Τάκης Αθανασόπουλος του επάρατου ΤΑΙΠΕΔ πιέστηκε άνωθεν  για να προσληφθεί (για απ΄ευθείας διορισμό μιλάμε) η Ελένη Παπακωνσταντίνου στο ΤΑΙΠΕΔ αρνούμενος μάλιστα να πει περισσότερα στα μέλη του Ταμείου για το ποιοι του την επέβαλαν. 

. Έχουμε τους Παπακωνσταντίνου που μας αξίζουν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...