Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ποιοι προστατεύουν τόσο προκλητικά τον… Γιάννο;



Ερωτηματικά προκαλεί στην κοινή γνώμη η ασυλία πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται στον Κορυδαλλό, συνεχίζει ανάμελος την γλυκιά ζωή του. Οι γνωρίζοντες σημειώνουν πως ο αεράτος πρώην υπουργός κρατάει στα χέρια του ντοκουμέντα-φωτιά για πρόσωπα πολύ κοντά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον που φιγουράρουν στην λίστα Λαγκάρντ και τα ονόματα των οποίων περιέργως δεν έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ο άνετος πρώην υπουργός διατηρεί στενή σχέση και με τα δύο ιστορικά στελέχη του Κινήματος τα οποία βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ και για τους οποίους σημειώναμε: οικονομικές υπηρεσίες της Γαλλίας έπεσαν, από σπόντα, πάνω σε δύο υπεράκτιους λογαριασμούς που τα ποσά τους προκαλούν ναυτία. Στον ένα από τους λογαριασμούς έχουν εντοπισθεί ύποπτες κινήσεις για λογαριασμό γραφείου μηχανικών-κατασκευαστικής εταιρείας καθώς και κινήσεις με αποδέκτες λογαριασμούς σε εξωτικούς παραδείσους αλλά και σε πόλεις της Ισπανίας.
Για την ώρα επίσημα ο ΣΔΟΕ παραμένει έξω από το παιγνίδι αλλά δύο ικανά και έμπιστα στον πρωθυπουργό στελέχη έχουν βουτήξει στα βαθιά και ξεψαχνίζουν το περιεχόμενο. Μιλάμε για ιλιγγιώδη ποσά που θα ζήλευε και η Βίκυ Σταμάτη.
Tα ύποπτα παιγνίδια της συγκάλυψης ατυχώς για τους δικούς μας δεν έχουν διαφύγει της αντίληψης της Τρόικας. Μην εκπλαγείτε αν πολύ σύντομα δείτε το ΔΝΤ να ζητά αντικατάσταση και τις διοίκησης του ΣΔΟΕ όπως έκανε με το ΤΑΙΠΕΔ.

Mε 20% μίζα πόσα άρπαξε;Κάντε τον ..λογαριασμό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...