Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Μην πυροβολείτε τους… πυροβολημένους



Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη λεωφόρο Συγγρού, μετέβη με μεγάλη καθυστέρηση ο γερμανός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και άρχισε το θεατράκι ενώπιων των γνωστών καναλιών.
«Έναν άνθρωπο μπορείς να τον πυροβολήσεις, όπως και ένα κτίριο που πυροβόλησαν. Τη δημοκρατία όμως δεν μπορείς να την πυροβολήσεις. Ας το ακούσουν λοιπόν αυτοί που πρέπει: Η δημοκρατία δεν πυροβολείται», δήλωσε προσερχόμενος.

Ποια δημοκρατία ρε Σαμαρίσκο; Aυτή που καταλύεται απόψε από μια προδοτική και διασυρμένη βουλή; Αυτή που παραχώρησες ασύστολα στους τοκογλύφους-δανειστές ;
Ποιον εξυπηρετούσε αδιαμφισβήτητα η ψευτοεπίθεση στο μπουρδέλο σου τέτοια βραδιά; Μάζεψε τους παρακρατικούς σου γιατί σε πήραμε είδηση. Το ίδιο έκανε και το ΠΑΣΟΚ, και μάλλον στους παραχώρησε. Κάθε φορά που είχε πρόβλημα χτυπούσε η περιβόητη 17 Νοέμβρη. Μέχρι που δεν χρειάζονταν άλλο, και την ..ακύρωσαν.  
Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σου για να παραμείνεις στην άθλια γερμανοτσολιάδικη εξουσία; Να υπάρξει και ανθρώπινη απώλεια για να αρχίσουν τα παπαγαλάκια σου να ξερνούν χολή και να μας βάλουν σε εμφύλιοπολεμικο κλίμα ; Είσαστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε κάποιο υπέρμαχο…. μνημονιακό ..κορόιδο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...