Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τους είπε ..Τσολακογλου στην βουλή και θίχτηκαν. Άντε ρε να… ο Τσολακογλου ήταν ..παρθένα μπροστά σας.



«Κόκκινο πανί» αποτέλεσε για τους βουλευτές η φράση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου πως «ούτε η κυβέρνηση Τσολάκογλου δεν έχει υπογράψει τέτοια επονείδιστα κείμενα, όπως αυτό που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή».

Ο ίδιος δε, δεν δίστασε να απευθυνθεί στους βουλευτές, προειδοποιώντας τους ότι θα έχουν προσωπική ευθύνη επειδή, ψηφίζοντας, θα ανοίξουν δρόμο για την παράδοση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου, έως και τον ορυκτό πλούτο.

Από την πλευρά του αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ζήτησε τη διαγραφή από τα πρακτικά της αναφοράς του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση Τσολάκογλου, καθώς όπως είπε «η φράση αυτή είναι δεινή ύβρις και για την κυβέρνηση και για τους βουλευτές που την στηρίζουν. Παρακαλώ να δεχθείτε να διαγραφεί» είπε.

«Δεν παίρνω πίσω τίποτε από όσα είπα. Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε φράση, από τα πρακτικά, προέδρου κόμματος, χωρίς τη συναίνεσή μου! Αίσχος! Ποιος είστε;» ακούστηκε να λέει ο κ. Καμμένος, λέγοντας ότι πρέπει να αποδοθεί μομφή προς το Προεδρείο. «Δίνω, λοιπόν, εγώ εντολή να διαγραφεί η φράση» επέμεινε, όμως, ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Όση ώρα διήρκεσε το φραστικό αυτό επεισόδιο του Πάνου Καμμένου με τον κ. Μαρκογιαννάκη οι βουλευτές έξαλλοι φώναζαν κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ ο..Ψυχαρης ο οποίος τράβηξε την προσοχή του κ. Καμμένου.

«Κύριε Ψυχάρη συνεχίζετε να παίρνετε στις επιχειρήσεις σας χορηγίες από τον ΟΠΑΠ, αλλά την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι πεινάνε! Οι φυλλάδες σας προσπαθούν να μας κατατάξουν στην ακροδεξιά. Πάψτε να εξυπηρετείτε άλλα συμφέροντα. Είστε μέλος του κοινοβουλίου!»

«Αναφέρθηκε ο κ. Καμμένος σε επιχειρήσεις που έχω και στις επιχορηγήσεις που λαμβάνουν. Τον ενημερώνω ότι ουδέποτε είχα επαγγελματική εμπλοκή με τον ΔΟΛ. Ήμουνα 20 χρόνια διπλωμάτης» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, σημειώνοντας ότι δεν θα μπορούσε να περιμένει άλλη συμπεριφορά από κάποιον που λέει ότι ψεκάζουν τον ελληνικό λαό, που ποτέ δεν είχε επάγγελμα και που πρόσβαλε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...