Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Σε ένα άθλιο μπουρδέλο ,βρισκεις… μόνο....άθλιες πουτάνες



Είναι τραγικά αυτά που συμβαίνουν. 120 Σελίδες ήλθαν λίγη ώρα πριν την ψηφοφορία! Η πλήρης δικογραφία που έστειλε ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος κ. Γ. Πεπόνης για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη. έφτασε στους βουλευτές λίγα λεπτά πριν την ψηφοφορία, με προφανή στόχο να μην έχουν εικόνα οι τυχόν αναποφάσιστοι.
Όπως δικαίως κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος, το τεράστιο υλικό ήταν διαθέσιμο στους βουλευτές μόλις λίγα λεπτά πριν την ψηφοφορία! Με προφανή στόχο, κανείς από τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία για την παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή των εμπλεκομένων στην εξαφάνιση και την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ να μην έχει την πρακτική δυνατότητα να μελετήσει τη δικογραφία.

Και, βέβαια, κανείς από τους βουλευτές να μην έχει εικόνα για τις πραγματικές ευθύνες και την ουσία της υπόθεσης. Και, άρα, να ψηφίσει στα τυφλά και -κυρίως- υπακούοντας στις κομματικές εντολές, διασφαλίζοντας την επίτευξη του στόχου της τρικομματικής: να βγουν από το κάδρο των ευθυνών οι Παπανδρέου, Παπαδήμος και Βενιζέλος! Εκτός από το usb stick, στο υλικό τον πλήρη κατάλογο του οποίου αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr περιλαμβάνονται έξι ένορκες εξετάσεις μαρτύρων, τρεις ανωμοτί καταθέσεις και έγγραφες εξηγήσεις (των συγγενών του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και των πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ), τα περιεχόμενα του usb stick, έγγραφα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του υπουργού Οικονομικών κ.ά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...