Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ως γνωστόν στην Ελλάδα είσαι.... ότι δηλώνεις.



Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε η «μαϊμού» ψυχίατρος η οποία το πρωί διέσυρε ειδικά το mega και προκάλεσε αναστάτωση με τις υποτιθέμενες καταγγελίες της σχετικά με την υπόθεση της μικρής Άννυ. Η Καλογεροπούλου «πήρε σβάρνα» τα κανάλια και δήλωνε ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ η οποία είχε μάλιστα γνώση καταγγελιών κακοποίησης της μικρής Άννυ και είχε παρακαλέσει τον εισαγγελέα, υποτίθεται πάντα, να πάρει τη μικρή από την οικία της.
Όπως αποδείχθηκε ουδεμία σχέση είχε τόσο με το επάγγελμα όσο και με κάποιο περιστατικό – καταγγελία για το μικρό κορίτσι.
Τηλεοπτικοί σταθμοί πάντως εξαπατήθηκαν καθώς έδωσε συνεντεύξεις σε τουλάχιστον δύο, ξεγελώντας δημοσιογράφους και κοινό.
Αφού ο ΟΚΑΝΑ προέβη σε δήλωση πως δεν είναι ψυχίατρος στον Οργανισμό η συγκεκριμένη κυρία, υπήρξε εισαγγελική παραγγελία και διατάχθηκε η σύλληψή της.
Να σημειωθεί πως και οι ιατρικοί σύλλογοι Αθηνών και Πειραιά γνωστοποίησαν πως δεν υπάρχει τέτοιο όνομα στα αρχεία τους.
Όπως έγινε γνωστό, η Μαρία Καλογεροπούλου ζει στην Νέα Μάκρη, έτσι η εισαγγελική παραγγελία «παραδόθηκε» στο αντίστοιχο αστυνομικό τμήμα.
Μετά τις τηλεοπτικές εκπομπές και τον σάλο που είχε προκληθεί, η γυναίκα παρουσιάστηκε μόνη της στο τμήμα για να καταγγείλει…την κλοπή του κινητού της!
Παραδέχθηκε στους αστυνομικούς την εξαπάτηση και δήλωσε πως προσποιήθηκε ότι ήταν ψυχίατρος που παρακολουθούσε για λογαριασμό του ΟΚΑΝΑ την οικογένεια της μικρής Άννυ, γιατί ήθελε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γύρω από θέματα κακοποίησης παιδιών.
Η σύλληψή της έγινε για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και ψευδή αναφορά στις αρχές περί τέλεσης πλημμελήματος ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...