Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Έγινε της….Μπουσδούκου το κάγκελο.





«Όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση» είπε, με ύφος, στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής της Αννας Μπουσδούκου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και έγινε χαμός!
Είπε συγκεκριμένα ότι όπως και στη Γερμανία ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ελέγχει τους δημοσιογράφους έτσι και στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση.
«Ελέγχονται δηλαδή όλοι οι δημοσιογράφοι της χώρας;» αντέδρασε η Άννα Μπουσδούκου.
«Φυσικά ελέγχεστε, είστε υπάλληλοι και το έχετε αποδεχθεί γιατί πληρώνεστε από επιχειρηματίες» συνέχισε απτόητη η Ραχήλ Μακρή προσθέτοντας «γιατί θιχτήκατε;».
Φανερά οργισμένη η νεαρή δημοσιογράφος απάντησε «έχετε εσείς στοιχεία του ποιος δημοσιογράφος και αν, είναι υπάλληλος της εκάστοτε κυβέρνησης;».
«Δεν είπα για εσάς κάτι επί προσωπικού» απάντησε η κυρία Μακρή.
«Γιατί θιχτήκατε; Άρα είστε υπάλληλος και γι” αυτό θιχτήκατε».
Όμως η κόντρα δεν τελείωσε εκεί αφού λίγο πριν ολοκληρωθεί η ζωντανή σύνδεση με το περιστύλιο της Βουλής και ενώ ήταν ακόμα live η βουλευτής Κοζάνης – την ώρα που μιλούσε για το επονείδιστο χρέος – ακούει το σήμα της εκπομπής, βγάζει την επιστροφή από το αυτί της και ακούγεται να λέει ότι «με κόψανε, δεν τους άρεσε».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΜΑΚΡΗ...ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΑΒΑΤΖΟΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 07/05/2015 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 70.000 ΧΙΛ.ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!!ΜΟΥΓΚΑ ΜΟΥΓΚΑ ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΕΠΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩ...ΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ;;;;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...