Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Συνελήφθηκε Κακούργος με …όλα του.



Ο μπαγάσας είχε ντοκτορά στην κακουργηματική.
Στα χέρια των αρχών έπεσε 51χρονος, στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας καθώς κατηγορείται ότι καλλιεργούσε πάνω από 700 δενδρύλλια κάνναβης Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας εντοπίστηκε σε δασική έκταση της Αρχαίας Ολυμπίας, η φυτεία και φυτώριο δενδρυλλίων κάνναβης με 726 δενδρύλλια.
Ο δράστης είχε πάρει τα μέτρα του, καθώς δίπλα στην περιοχή που καλλιεργούσε είχε διαμορφώσει το χώρο κατάλληλα ώστε να μην προκαλέσει υποψίες, ενώ για να μην μετακινείται συχνά, διέμενε σε πρόχειρη αυτοσχέδια καλύβα δίπλα στα δενδρύλλια.
Το «βιογραφικό» του είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Από τον έλεγχο της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις: Του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και του μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για ληστεία, για διακίνηση ναρκωτικών για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων, με συνολική ποινή, 79 έτη κάθειρξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...