Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Σταματήστε να μας δουλεύετε, να μην σας γαμήσουμε τελικά κάνα κώλο.



Γιατί δεν λέτε ότι εάν περάσει στην βουλή η νέα συμφωνία με την σύμφωνη γνώμη ασφαλώς της προδοτικής Νουδουλας, συμπαρασύρει και όλα τα προηγούμενα μνημόνια και τα νομιμοποιεί με τους 181 ψήφους; Αυτό δεν θελουν και οι Γερμανοί; Την νομιμοποίηση των προηγούμενων αντισυνταγματικών συμφωνιών που πέρασαν μόνο με 151 ψήφους ; Τόσο ρεμάλια καταντήσατε;
Να καθίσουν στην «καυτή» καρέκλα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που ερευνά τα Μνημόνια καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη της τρόικα Πολ Τόμσεν, Ματίας Μόρς και Κλάους Μαζούχ.

Ωστόσο, η  λίστα ΣΥΡΙΖΑ δεν περιλαμβάνει τα πρόσωπα που διετέλεσαν πρωθυπουργοί την περίοδο Οκτώβριος 2009 – Ιανουάριος 2015 για την οποία διεξάγεται η έρευνα αν και κατά την τοποθέτησή της η εισηγήτρια Νίνα Κασιμάτη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της κλήσεις τους λέγοντας «πρέπει να έρθει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος και άλλοι πρώην πρωθυπουργοί για να μας εξηγήσουν τους χειρισμούς τους».

Πιο αναλυτικά, η πρώτη λίστα μαρτύρων του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει πρώην υπουργούς Οικονομικών, διοικητές ΤτΕ, αντιπροσώπους του ΔΝΤ, προέδρους ΟΔΔΗΧ, ΕΛΣΤΑΤ και ΤΑΙΠΕΔ όπως Γ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Στουρνάρας, Μ. Κοντοπυράκης, Α. Γεωργίου, Ζ. Γεωργαντά, Στίγκλιτς, Μ. Ξαφά, Γ. Ζαννιά, Ε. Βενιζέλο, Λούκα Κατσέλη, Χ. Παμπούκη, Στ. Παπασταύρο, Χ. Θεοχάρη, Σ. Ρομπόλη, Κ. Σαββαϊδου κα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=DLrRmj3DYmI

ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Και το λαλουστατο χωνδρο παλλουκαρι το αγραματο πρεπει να παει αυτο που το καταχεσε το περιστερι...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...