Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Μια ζωή πατάτες το MEGA.



Στο πρωινό ενημερωτικό του Mega, κάποια Μαρία Καλογεροπούλου, που δήλωσε ψυχίατρος... στον ΟΚΑΝΑ, και αποκάλυψε πως η ίδια παρακολουθούσε επί τρία χρόνια το ζευγάρι στον ΟΚΑΝΑ -καθώς και οι δυο τους ήταν εξαρτημένοι από ναρκωτικά- και είχε ενημερώσει τις αρχές για την περίπτωση της Άννυ! Ωστόσο, όπως είπε, δεν έκανε κανείς τίποτα. «Εγώ προσωπικά είχα πάει τέσσερις φορές στον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας κύριο Σκανδάλακη και είχα ζητήσει να πάρουν από αυτούς τους γονείς την επιμέλεια του παιδιού. Όμως δεν έκανε κάτι» τόνισε η κυρία Καλογεροπούλου.
Επίσης η «ψυχίατρος» αποκάλυψε ότι ο πατέρας - δολοφόνος πάσχει από διπολική διαταραχή και δεν ακολουθούσε την αγωγή που έπρεπε, καθώς δεν έπαιρνε τα χάπια του και δεν έκανε θεραπεία!
Ανέφερε ότι οι δυο τους σταμάτησαν εδώ και ένα τρίμηνο να την επισκέπτονται στον ΟΚΑΝΑ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, αν γνώριζε πως ήθελαν να φέρουν το παιδί στην Ελλάδα, «θα έκανα τα πάντα για να αποτρέψω κάτι τέτοιο», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Μόνο που η λόγω κυρία που αυτοπαρουσιαζόταν ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ... με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ψυχιατρική και τον ΟΚΑΝΑ! Ενδεχομένως να μην είναι καν το πραγματικό όνομα αυτό!
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΚΑΝΑ σχετικά με τις δηλώσεις της υποτιθέμενης ψυχιάτρου  Μαρίας Καλογεροπούλου τα λέει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της δημόσιας αναστάτωσης, που προκλήθηκε σήμερα μετά από δηλώσεις κάποιας κυρίας σε τηλεοπτικά κανάλια ότι ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ παρακολουθούσε τους γονείς της Άννυ Μπορισόβα και μετά από ενδελεχή έρευνα που διενήργησε ο Οργανισμός, σας ενημερώνουμε ότι:

»Στο ανθρώπινο δυναμικό του ΟΚΑΝΑ δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου. Από τον ΟΚΑΝΑ τηλεφωνικά αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε να υπάρχει το όνομα της κας Μαρίας Καλογεροπούλου ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά.

»Από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ούτε η μητέρα Ντιμιτρίνα Μπορισόβα. Ούτε βρέθηκαν αιτήσεις τους σε αναμονή για ένταξη στο πρόγραμμα υποκατάστασης. Τα ονόματά τους δεν βρέθηκαν, επίσης, σε κανένα αρχείο κάποιας άλλης δομής ή υπηρεσίας του Οργανισμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...