Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Όπως πάτε, αυτός ο πολιτικός μούλος θα ….κυβερνήσει.





Η στήριξη των φτωχών στρωμάτων και η αναδιανομή του πλούτου είναι «μαρξιστικό κόμπλεξ που ποινικοποιεί το κέρδος. Οι φτωχοί έτσι δεν έχουν κίνητρο να συνεισφέρουν στην οικονομία»
Αυτή την απίστευτη δήλωση δεν την έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, ούτε κάποιος άλλος δισεκατομμυριούχος! Το παραπάνω «απόφθεγμα» ανήκει στον Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια.
Η στήριξη λοιπόν της πληττόμενης κοινωνίας και του φτωχοποιημένου κόσμου και η μίνιμουμ αναδιανομή σύμφωνα με τον κ. Κικίλια κάνει τους φτωχούς… αδρανείς και τεμπέληδες.
 Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι απλά μισάνθρωπη και διαπλεκόμενη. Είναι… πιο νεοφιλελεύθερα πεθαίνεις!
Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας…


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω! Ζούμε σε μια χώρα που για να εξομοιωθούν όλοι, δεν προσπαθούν να βελτιωθούν οι κάτω, αλλά να απομειωθούν οι πάνω! Το αυτονόητο είπε ο Κικίλιας εκφράζοντας τον μέσο νέο Έλληνα. Επειδή κάποιοι βγάζουν €600 και κάποιοι €1200, δεν πρέπει να βγάλουν όλοι €600! Αντίθετα πρέπει να βοηθηθούν οι των €600 για να βγάλουν περισσότερα! Εξομοίωση προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω! Ακούστε προσεκτικά τι είπε ο Πρωθυπουργός (όλων) των Ελλήνων χτες στην ομιλία του για να καταλάβετε ποιος στοχοποιεί τμήματα του ελληνικού λαού και για να ερμηνεύεσετε ορθώς αυτά που είπε ο Κικίλιας. Αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...