Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Κούκου ….ρε εμφανίστηκε ο Καμμένος στην…Σκύρο.Ο μουγκός ψεκασμένος για την προσευχή και την σημαία εμφανίστηκε στην Σκύρο κουβαλώντας και τις ανάλογες γλάστρες διακόπτοντας την αφάνεια του, για να… επιτεθεί στους Τούρκους. Μάλλον του έριξαν σύρμα ότι τον αναζητούμε εδώ και δεκαπέντε μέρες ,και έσκασε μύτη διακόπτοντας τις … «διακοπές» του.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην 135 Σμηναρχία Μάχης στην Σκύρο ο Καμμένος έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα ότι «η Ελλάδα είναι ειρηνική χώρα. Επιδιώκει την ειρήνη, αλλά δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη καμία πρόκληση απέναντι στην εθνική μας κυριαρχία». 
«Κανένα αεροσκάφος δεν μπαίνει στον ελληνικό εναέριο χώρο, χωρίς να αναχαιτίζεται χάρη στο θάρρος και τον επαγγελματισμό των στελεχών της Πολεμικής μας Αεροπορίας» τόνισε ο υπουργός Άμυνας έχοντας στο πλευρό του τους αξιωματικούς και τους ιπτάμενους της 135ΣΜ.
Μέχρι στιγμής πάντως, δύο κατασκοπευτικά-ναυτικής συνεργασίας αεροσκάφη CN-235 της Τουρκίας και ένας σχηματισμός 2 μαχητικών F-16 έχουν προχωρήσει σε 22 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.
Τις 18 τις έκανε το πρώτο κατασκοπευτικό, που μπήκε στο Αιγαίο στην περιοχή της Λήμνου και Λέσβου και βγήκε ανατολικά της Ρόδου, αφού δηλαδή πέρασε σουρωτήρι το Ανατολικό Αιγαίο.
Τις τρεις τις έκαναν τα μαχητικά και μία το δεύτερο κατασκοπευτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...