Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Αλλάχ ακμπάρ.Να θυμάστε ότι… θα στήσουν άγαλμα οι Τούρκοι στον….Γαβρόγλου.

Θα διδάσκουν το Κοράνι στα τεμένη της Θράκης  αλλά και σε μαθητές-μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης  

Την προκήρυξη πλήρωσης 120 θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας στις μουφτείες της Θράκης ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Το έργο τους θα είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης ή, εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη, και σε μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης.

Επίσης, οι ιεροδιδάσκαλοι μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, κατόπιν σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, να διδάσκουν μαθήματα θρησκευτικής μουσουλμανικής εξειδίκευσης, καθώς και την αραβική γλώσσα στα μουσουλμανικά ιεροσπουδαστήρια της Θράκης, εφόσον έχουν τα αναγκαία τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, έστω και αν δεν κατέχουν παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.

Δείτε εδώ το πλήρες κείμενο της προκήρυξης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού τ' όνομα του φανερώνει πως είναι κωλότουρκος. Όσους -ογλού "έλληνες" έχω γνωρίσει είναι δήθεν αριστεροί αλλά στην πραγματικότητα είναι τουρκαλβανικής καταγωγής φαλαγγίτες των τουρκομογγόλων συγγενών τους...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...