Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Το επίσημο Ισραήλ είναι υπέρ του…. Ρουβίκωνα ;





Ανακοίνωση εξέδωσε η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του ραβίνου Μορντεχάι Φριζή κατά του Ρουβίκωνα με αφορμή την επίθεση μελών του στο κτίριο της πρεσβείας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ισραηλινή πρεσβεία αναφέρει τα εξής:

«Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.
Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας».
Υπενθυμίζεται ότι ο ραβίνος χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς τα μέλη της ομάδας, αποκαλώντας τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και απειλώντας τους ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους.
Ανέφερε επίσης: «Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για φαντασου, βγαινει και μας βαζει κωλοχερο και δεν είναι ουτε καν κατοικος ελλαδος. ποσο θρασσος ακομη;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο χαιρετισμός στό τέλος κάτι θυμίζει

Ανώνυμος είπε...

Οί μυστικές υπηρεσίες τού ισραήλ έχουν φακελώσει τούς μισούς Ελληνες άν όχι καί περισσότερους από τούς μισούς. Αυτή ή παπαριά ό ρουβίκωνας είναι δημιούργημά τους πού εξυπηρετεί τίς παρούσες ανάγκες τους , γιαυτό τόν βρίζουν γιά νά δείξουν ότι καμία σχέση δέν έχουν καί νά περνάει το παραμύθι στούς ανυποψίαστους καί αφελείς ...
Εβραικό κόλπο !!!
Ξυπνήστε μωρέ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ . ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΒΡΙΟ-ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ..............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...