Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Μην αυταπατάσθε. Τους έχουν πιασμένους όλους.



Είναι αδίστακτοι και ξεπουλημένοι. Με άνωθεν εντολές κλείνουν το σκοπιανό με οποιοδήποτε κόστος, πλασάροντας κρίση με την Τουρκία.

Στις 13 Απριλίου 1992 πραγματοποιήθηκε η τελευταία σύσκεψη των τότε πολιτικών αρχηγών, υπό την προεδρία του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, με θέμα την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων. Τα αποτελέσματα της σύσκεψης τα οποία ανακοινώθηκαν ηταν ως εξής: «Σχετικά με το θέμα των Σκοπίων, η πολιτική ηγεσία της χώρας, με εξαίρεση το ΚΚΕ, συμφώνησε ότι η Ελλάδα θα αναγνωρίσει ανεξάρτητο κράτος των Σκοπίων, μόνον αν τηρηθούν και οι τρεις όροι που έθεσε η ΕΟΚ στις 16 Δεκεμβρίου 1991, με την αυτονόητη διευκρίνιση ότι στο όνομα του κράτους αυτού δεν θα υπάρχει η λέξη «Μακεδονία». Ο δε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής τόνισε: «Ελπίζω ότι οι σύμμαχοι και συνεταίροι μας θα καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει παρά μόνο μία Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική. Αυτά τούς τα είπα και τους τα έχω γράψει».
Αυτό όμως που έγινε αργότερα είναι παντελώς απαράδεκτο. Χωρίς νεότερη ρητή απόφαση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, θεωρήθηκε και μάλιστα δηλώθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών (ΥΠΕΞ) επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, αλλά διατηρήθηκε και από μετέπειτα κυβερνήσεις, ότι «Η επίσημη θέση της Ελλάδας είναι σαφής: σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη “Μακεδονία” που θα ισχύει έναντι όλων (ergaomnes), για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή»!
Πώς είναι δυνατόν να δηλώνεται μια τέτοια απαράδεκτη θέση στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ διαρκούσης της διαπραγμάτευσης; Τι διαπραγματεύεται το ΥΠΕΞ, εφόσον έχει ήδη υποσχεθεί το μέγιστον;

Αυτό το γνωρίζουν όσοι συμμετείχαν στην μετέπειτα προδοσία.

 

Τρυγόνα …για το μπεκατσόνι…."Μόνιμο ελάττωμά του η ειλικρίνεια"...


Σύνθετη ονομασία με χρήση έναντι όλων...

 

Η ανακοίνωση της ΝΔ για το Σκοπιανό...


Στην Ελλάδα έρχεται ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ -Γεύμα εργασίας με Κοτζιά

 

Το Μαξίμου θέλει λύση στο Σκοπιανό -Πείθεται ο Καμμένος, δεν θα διαταράξει την προδοσία...

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειχα πεσει να ξαπλωσω και εκεινη την ωρα ετσι σκεφτομουν διαφορα πριν με πιασει ο υπνος και αντιληφθηκα τα αυτονοητα. Η χωρα πρεπει να διαμελιστει οπως διαμελησαν και τη Γιουγκοσλαβια. Ορθοδοξες χωρες και οι δυο πρεπει παση θυσια να αποδυναμωθει ο παγκοσμιος επηρρεασμος τους. Η Ρωσσια ηδη ειναι απομονωμενη απο τη Δυση. Η Συρια η οποια ηταν σε μεγαλο βαθμο Ορθοδοξη χωρα την ισοπεδωσαν. Αναμενω τα χειροτερα απο ολους αυτους που εχουν ασκησει κυβερνητικο ρολο στη χωρα αυτη.
Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα και οι μερες τους μετρημενες. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...