Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Και δεν μου λέτε ρε Ναζί, πως θα πληρώσουν ; Mε αυγά, η με αέρα;



Οι ναζί, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, έκαναν απολογισμό: 696 βέρες, 102 σκουλαρίκια, 234 χρυσά δόντια. Έτσι έβγαινε το πρωτογενές τους πλεόνασμα από κάθε φουρνιά μελλοθανάτων. Πόσο δε όταν πρόκειται για ολόκληρη χώρα. Υπάρχει μεγάλο πεδίο δόξης, και λαμπρό.

Χιονοστιβάδα χρεών έπεσαν στις πλάτες των φορολογούμενων με αποτέλεσμα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο το Νοέμβριο του 2017 να φτάσουν σε ύψος ρεκόρ όλων των εποχών και να ξεπεράσουν τα 100 δισ. ευρώ! Αυξήθηκαν μάλιστα κατά περίπου ένα δισ. ευρώ σε σχέση με τον Οκτώβριο.
Τον ίδιο μήνα επιβλήθηκαν κατασχέσεις σε άλλους περίπου 21.000 φορολογούμενους – με άλλα λόγια εκτελούνται χίλιες κατασχέσεις ανά εργάσιμη ημέρα.
Τα στοιχεία της Γερμανικής Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είναι αποκαλυπτικά: Τον Νοέμβριο οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων προς το δημόσιο ξεπέρασαν για πρώτη φορά στην ιστορία το φράγμα των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ. Διαμορφώθηκαν στα 100,739 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με τον Οκτώβριο κατά 988 εκατομμύρια και σχεδόν όλο το ποσό αφορά φορολογικές υποχρεώσεις που έμειναν απλήρωτες από τους φορολογούμενους (πχ φόρος εισοδήματος, φορολογικά πρόστιμα, ΦΠΑ κλπ)
Η εφορία έχει ήδη επιβάλλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε πάνω από ένα εκατομμύριο οφειλέτες της. Η εφορία έχει τη δυνατότητα να επιβάλλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε άλλους περίπου 750.000 οφειλέτες της, κάτι το οποίο θα γίνει σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες.

Την ίδια ώρα …στα 35 δισ. ευρώ περίπου ανέρχεται η «επίσημη» αξία των χαρτονομισμάτων και των κερμάτων του ευρώ που 
κυκλοφορούν σήμερα σε φυσική μορφή στην Ελλάδα σύμφωνα με την τελευταία συνοπτική λογιστική κατάσταση της Τράπεζας της Ελλάδος, 

Τα χαρτονομίσματα που αναλογούν στην Ελλάδα στο πλαίσιο του ευρωσυστήματος (τραπεζογραμμάτια σε κυκλοφορία) διαμορφώνονται σε 30,4 δισ. ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναύαρχος Ιαπωνικού Ναυτικού προς Ιάπωνες: «Εγκαταλείψτε την Ν. Κορέα το συντομότερο δυνατό»

Ανησυχία από την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ: «Το κοινό πρέπει να προετοιμαστεί για πυρηνικό πόλεμο»

http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/659024_nayarhos-iaponikoy-naytikoy-pros-iapones-egkataleipste-tin-n

http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/659032_anisyhia-apo-tin-anakoinosi-toy-ypoyrgeioy-ygeias-ton-ipa

Ανώνυμος είπε...

Με την περιουσια τους (οσοι εχουν) αγαπητε μου.......Και οπως βλεπεις δεν κανουν τιποτα γι αυτο .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...