Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Η εκτέλεση.



Δύο φωτογραφίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας στα αλβανικά ΜΜΕ, δείχνουν δύο Αλβανούς αστυνομικούς να έχουν συλλάβει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και να τον επιβιβάζουν σε αυτοκίνητο! Αυτό σημαίνει ότι εκείνη την ώρα ήταν ΖΩΝΤΑΝΟΣ! Και δεν ήταν τραυματισμένος από σφαίρα, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση θα τον έπαιρνε ασθενοφόρο με φορείο…
Αυτό σημαίνει, ότι μετά τη σύλληψή του, τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ .

 

ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ : «ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ… ΤΡΕΛΟ ΕΛΛΗΝΑ» !!!!

 

Πρόκληση από Αλβανό δημοσιογράφο για τη δολοφονία Κατσίφα: «Εάν αμφιβάλλουν ποιος είναι ο νοικοκύρης, ας ξαναπροσπαθήσουν…


Με πάνω από 300.000 Αλβανικά σκυλιά στην Ελλάδα εκ των οποίων πάρα πολλοί είναι και στον στρατό, είναι αργά για όποια αντίδραση.


Τζανακόπουλος σε Ράμα: Χαμηλότεροι τόνοι, δεν χρειάζεται επιθετικότητα…. Σε ένα μήνα θα έχει ξεχαστεί. Θα βαλουμε και τα παπαγαλάκια να αρχίσουν ο ακροδεξιός, ο εξτρεμιστής, ο μπίξος ο δείξος  και καθαρίσαμε. Πάμε παρακάτω.  



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΓΓΡΑΦΑ, ΦΩΤΟ & ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. Η σύλληψη, η ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονία του ΕΛΛΗΝΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα και η συγκάλυψη απο τους Αλβανούς




Μέτρα υπέρ των Αλβανών παίρνει η Κυβέρνηση – Υπό την προστασία της ΕΛ.ΑΣ Αλβανικά καταστήματα και στέκια – Αφωνία Τσίπρα στην πρόκληση Ράμα


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν στο εγραψα χθες; Υπαρχει και βιντεο με τη συλληψη αλλα δεν εκατσα να το δω, δεν γουσταρα να δωσω αξια στους κατσαπλιαδες. Περιμενεις απο τους εγκριτους παπαγαλους να σε ενημερωσουν; Ολοι αυτοι κομματικα συμφεροντα εξυπηρετουν, ο,τι συμφερει την κομματικη τους γραμμη.

Ανώνυμος είπε...

Οι Αλβανοί είναι σιγουρότατα ορκισμένοι εχθροί μας, όπως είναι και οι Τούρκοι, και οι Σκοπιανοί, και οι Βούλγαροι και λειτουργούν υπέρ των εθνικών τους συμφερόντων.

Οι κύριοι υπεύθυνοι της χθεσινής δολοφονίας δεν είναι άλλοι από τους «Έλληνες» προδότες, αυτούς που μας κυβερνούν και τους υπόλοιπους που παριστάνουν την «αντιπολίτευση»!

Διότι, η εντολή της δολοφονίας του Ήρωα Κατσίφα, δεν θα δινόταν ΠΟΤΕ αν οι Αλβανοί φοβόντουσαν τις συνέπειες που θα υπήρχαν από μία τέτοια ενέργεια. Γνώριζαν όμως πολύ καλά, πως οι κυβερνώντες την χώρα -στην οποία κατοικοεδρεύουν εκατοντάδες χιλιάδες ομοεθνείς τους και με το συνάλλαγμα που στέλνουν την κρατούν οικονομικά ζωντανή- πέραν από κάποιες χλιαρές ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου, δεν πρόκειται να προβούν σε πράξεις αντιποίνων, όπως θα προέβαινε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος της περιοχής!

Ίσα-ίσα, κάποιοι στην Αθήνα χάρηκαν κι όλας, που απηλλάγησαν από έναν θερμό πατριώτη, τον οποίο σίγουρα θα εύρισκαν μπροστά τους στην επικείμενη προδοσία του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού!

Οι πραγματικοί δολοφόνοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα βρίσκονται ΕΝΤΟΣ των συνόρων! Το αίμα του ΗΡΩΑ να πέσει σ’ αυτούς και στα παιδιά τους!

Ανώνυμος είπε...

...έως ότου βρεθούν κάποιοι ψυχωμένοι και αλλάξουν τα φώτα στα τουρκαλβαναριά ΚΑΙ εντός ΚΑΙ εκτός συνόρων!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...