Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Συνεχίζετε το ξε…καθάρισμα.



Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης γύρω στις 20.00 ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής. στην περιοχή της Βούλας.
Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει τραύματα από όπλο, πιθανόν από εννιάρι πιστόλι και βρέθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart στην οδό Τροίας. ο άνδρας είναι 46 ετών και φέρει δύο τραύματα στο στήθος και ένα στην πλάτη,ενώ έχει δεχθεί τουλάχιστον τρεις σφαίρες. Επίσης έγινε γνωστό πως είναι μέτοχος σε εταιρεία security. 
Tο θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών αλλά και τα μέσα ενημέρωσης για τον γάμο του με την playmate Βικτώρια Καρύδα  συμμετέχουσα σε γνωστό ριάλιτι. Είχε το παρατσούκλι «Αυστραλός», διότι ζούσε για πολλά χρόνια στην Αυστραλία, ενώ φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και στη συγκεκριμένη χώρα.

Επίσης, ερευνάται αν η συγκεκριμένη δολοφονία σχετίζεται με την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος γνωστού «νονού», το βράδυ της Τρίτης στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. 



Ο Γιάννης Μακρής, ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας ασφαλείας " My Services". Η εταιρεία του πριν δύο μήνες περίπου, εγκαινίασε εντυπωσιακές εγκαταστάσεις επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Ελληνικό ενώ είχε αναλάβει τις φυλάξεις αρκετών επωνύμων και μεγάλων κλαμπ της Μυκόνου με γνωστότερο όλων το "Queen".
Συνέταιρος του μέχρι και την στιγμή της δολοφονίας του, ήταν ο Χ.Μ., σύντροφος υποψήφιας βουλευτού της ΝΔ στο Νομό Κυκλάδων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...