Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Μέχρι Ρέμο επιτρέπεται να τραγουδούν στις παρελάσεις…



...Άντε και λίγο Ρουβά.

Αδιανόητες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα. Η Κυβέρνηση έχει βαλθεί να κυνηγήσει κάθε τι που έχει σχέση με τον Μακεδονισμό και τον πατριωτισμό.

Την στιγμή που δημοσιογράφοι υβρίζουν τον εθνομάρτυρα Κατσίφα και μέχρι τώρα δεν έχει παρέμβει η Ελληνική δικαιοσύνη, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξαπολύουν ένα κυνήγι μαγισσών κατά των Εφέδρων.


Η εμφάνιση μιας ομάδας εφέδρων στη μαθητική παρέλαση της Αργυρούπολης, με φούμο στο πρόσωπο η οποία φώναζε πατριωτικά συνθήματα, κυρίως υπέρ της Μακεδονίας μας, ενόχλησε αρκετές αριστερίστικες οργανώσεις, αλλά και ΜΜΕ που είναι φιλικά προς την Κυβέρνηση.


«Τουλάχιστον προσβάλει τα δημοκρατικά πιστεύω του κόσμου μας. Η Αργυρούπολη είναι προσφυγούπολη και έχουμε και δυο διαπολιτισμικά σχολεία» δήλωσε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του κλεπτοΠΑΣΟΚ στα νότια προάστια, Κώστας Στέφας.


Η Ομάδα δυναμικών εξορμήσεων Υψίστης Ωφελείας, όπως αποκαλείται, αποτελείται από πρώην στρατιωτικούς και πολίτες.


Η συγκεκριμένη ομάδα δεν έκανε κάτι το μεμπτό. Απλά έκανε παρέλαση για να τιμήσει την Εθνική μας Εορτή, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Κανένα υβριστικό σύνθημα, καμία πρόκληση.


Είναι πλέον προφανές ότι στόχος είναι να αποδομήσουν το Έθνος και να ξεχάσουμε την Ιστορία μας. Δεν εξηγείται αυτή λύσσα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των ΜΜΕ.


Σε λίγο θα φθάσουμε στο σημείο να ποινικοποιήσουμε και την σημαία; Από πότε θα απαγορεύσουμε σε εφέδρους να κάνουν παρέλαση; Την ίδια στιγμή, η… προοδευτική Κυβέρνηση δεν ενοχλείται από τις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων, που προσβάλλουν την ανθρώπινη ύπαρξη.

Μάλιστα είχαμε και επίσημη παρέμβαση.


Η Μαρία Γιαννακάκη, Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, με έγγραφό της ζητά την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, να διερευνήσει την παρουσία της οργάνωσης στην παρέλαση. 

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...