Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Τι πίνουν… και…μας δίνουν.



O Παπαδημιούλης πάντως συναντήθηκε χαρωπά με τον εθνικιστή διοικητή του Ουτσεκά Ταλάτ Τζαφέρι που είναι τώρα πρόεδρος της σκοπιανής Βουλής για να συζητήσουνε τα προβλήματα του UCK....

Παπαδημούλης σε αλβανικό ΜΜΕ: «Σήμερα μπορούμε να τιμάμε μαζί αυτούς τους ήρωες, τους Έλληνες και τους Αλβανούς»




Persona non grata κήρυξε η Αλβανία την Ελένη Θεοχάρους...

 

ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: «Τίτλος τιμής να με βάζει στο στόχαστρο το διεφθαρμένο καθεστώς Ράμα»

Ας δούμε όμως ποιος είναι το αγαπημένο παιδί του Σόρος και «πρωθυπουργός» της Αλβανίας Εσκμπάρ Ράμα που σνιφάρει κόκα και χαρακτηρίζει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα «τρελό» και «εξτρεμιστή».
Εθνικιστής, λαϊκιστής, διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Eγινε σημαιοφόρος της «Μεγάλης Αλβανίας». Σέρβοι, Μαυροβούνιοι, Σκοπιανοί και Έλληνες μπήκαν στο στόχαστρο του, για το ιστορικά λυμένο, δήθεν θέμα της «Τσαμουριάς».
Όπως αποκαλύπτουν "Τα Νέα", η φωτογραφία που μοιάζει να σνιφάρει κόκα έκανε το γύρο του κόσμου πριν από λίγα χρόνια.
Ο ίδιος μίλησε για μοντάζ. Και όμως.  Στη Βουλή, οι πολιτικοί του αντίπαλοι, τον…  αλεύρωσαν καθώς ήθελαν να κάνουν ευθεία παραπομπή στην άσπρη σκόνη!
Όπως  τον κατηγορούν, ανάμεσα σε αυτούς και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Σαλί Μπερίσα, η Αλβανία έχει γίνει η ναρκο-πρωτεύουσα της Ευρώπης και ο Ράμα ο «ηγέτης της μαφίας».
Λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών , με την κατηγορία ότι εμπλέκεται σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Το  Λαζαράτι είναι ο «χασισοβολώνας» των Bαλκανίων.
Πριν μερικούς μήνες η αντιπολίτευση τον κατηγόρησε για σκάνδαλο με ναρκέμπορους καθώς στην Αλβανία, εντοπίστηκε ποσό- ρεκόρ κοκαΐνης και για μια ακόμη φορά ειπώθηκ ότι πίσω βρίσκεται ο ίδιος ο Αλβανός πρωθυπουργός.
Μετά από την οργανωμένη επιχείρηση «χιόνι» κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Δυρραχίου 613 κιλά κοκαΐνης αξίας 180 εκατομμυρίων.
Το κύκλωμα είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε κοντέινερ μέσα σε 528  φακέλους κάτω από μπανάνες σε  ειδική κρύπτη που είχαν φτιάξει μέσα στο φορτηγό. Στη συνέχεια θα διοχετεύονταν σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η αντιπολίτευση στην Αλβανία  κατηγορεί τον Ράμα ότι κρύβεται πίσω από αυτό το αλισβερίσι και αναρωτιούνται αν σε ένα βράδυ εντοπίστηκαν 613 κιλά κοκαΐνης πόσες ποσότητες ναρκωτικών έχουν περάσει κατά καιρούς χωρίς να ανοίξει ρουθούνι;

Ο Σόρος μιλά αυτοπροσώπως για τα Βαλκάνια – Έρχεται Βαλκανική Επαρχία με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη;

 

Εμείς οι βολεμένοι ραγιάδες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...